Skip to main content

Wierd en Okke

22 augustus 2018

Er waart een spook door Nederland. En zijn naam is Wierd Duk. Iemand die ons dommelingen tot in den treure probeert uit te leggen hoe het land van Poetin, het land van buuf Merkel en het land van Maarten van der Weijden in elkaar zitten. Dat doet Wierd grosso modo via het dagvod De Telegrof, naar stuurboord bijgedraaide talkshows, radiobabbels, Twitter en sinds kort op lawaaifestivals. Welke soms wat extreem aandoende polletieke mening deze bolleboos vertegenwoordigt hoeven we dus niet uit te leggen, maar is geen reden om zes planken te bestellen voor Wierd's uitvaart. Of een pathetische oproep te doen om hem neer te knallen. Die laatste voorzet kwam uit het woelige brein van collega-journalist Okke Ornstein op de dag van het islamitische offerfeest. Mocht u die uitbarsting hebben gemist, komt ie:

ik hoop dat die clash van @wierdduk nou eindelijk eens doorgaat want wij zijn met meer en dan kunnen we hem gewoon op hem schieten ipv naar zijn gezeik te luisteren.”

Of de voor links doorgaande Okke dat nou serieus meende en dus strafbaar is wordt mogelijk voer voor het befgilde, want Wierd overweegt om hem voor de kadi te slepen. Oh btw, wij hebben in het verleden Okke ook al eens voor de bumper gehad. Toen werkte hij nog in Panama en omstreken. En mocht u overvallen worden door de onstuitbare behoefte om dat ouwe nieuws (nog eens) tot u te nemen dan kan u terecht in de serie “De doos van Pandora”. Have fun. Stay tuned (JP).

Klik hier om uw reactie toe te voegen
22 augustus 2018