Skip to main content

Wat leeft en bloeit

03 februari 2018

Met enige regelmaat donderen heilige huisjes in elkaar, maar onze nieuwsvoorzieningen zeven dit soort berichten, zodat het overblijvende “nieuws” ons niet al te veel uit het evenwicht brengt. Want dat is slecht voor de productiviteit en het algemeen welbevinden. Neem het dierenwelzijn. Uiteraard zijn “we” allemaal tegen de industriële veeteelt. Na jarenlang actievoeren hebben kip en kalf nu wat meer centimeters gekregen, alles lijkt nu OK. En slachten, tja dat moet humaan, whatever that may be. Gerustgesteld kunnen we weer naar de supermarkt, waar gelukkig de biologische kip (zijn er andere?) deze week in de aanbieding is.

Voor vegetariërs en veganisten is dat deel van de wereld veel helderder. Niks vlees of vis en voor de laatsten ook geen producten vervaardigd van dieren. Nee, plastic is beter dan leder. Helaas zijn er voor de veganisten wat onweerswolkjes aan de heldere hemel verschenen. Lees en huiver.

‘t Enige wat overblijft is zonlicht als voedsel.

Jacques
Meeste mensen weten niet dat een deel van ons sterrenstof is. Dat zijn de wat zwaardere elementen, welke niet door de zon zijn geproduceerd maar van elders komen. https://www.kuuke.nl/nieuw-bewijs-wij-mensen-bestaan-echt-uit-sterrenstof/ Dus ik zou al het leven eerbiedigen en wel weten dat ik onderdeel ben van het geheel, dus ook van de ondergang van de mens, wel of niet door haar eigen toedoen.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
03 februari 2018