Skip to main content

God save the queen

dinsdag 11 november-2014
Vier baarden het lulletje. Werden een paar dagen geleden in Londen naar binnen getrokken. Ze worden ervan verdacht een aanslag te hebben willen plegen op keunigin Elisabeth op 9 november.
De day waarop jaarlijks wordt gerememberd, dat Granddad's Army in 1918 zijn wapens kon neerleggen. Het kan heel goed gaan om een valse vlag. De zoveelste plot die van de gladiolenzolder wordt gehaald binnen het kader van de strategie van de spanning, die nu eenmaal noodzakelijk is bij het organiseren van een nieuwe Koude Oorlog. We zullen er nog van horen.
Nu we het toch over koninklijke aanslagen hebben. Weet u nog van de Koersk? Dat was die Russische atoomonderzeeër die na een paar heftige explosies zonk in de Barentszee. Met man, muis en wapentuig. En later door de Nederlandse firma's Mammoet en Smit naar boven is getakeld.
Tot dat wapentuig zouden volgens de laatste berichten ook een paar nucleaire bommetjes hebben behoord. Tenminste volgens de Britse bef Michael Shrimpton. Die pleegde op 19 april 2012 een belletje met het kantoor van voormalig minister van Defensie Philip Hammond met de mededeling dat een Duitse groep onverlaten een van die paddestoelenbommetjes uit de Koersk had weten te wurmen en in 2012 Engeland had binnengesmokkeld. Om bij de opening van de Olympische Spelen voor wat extra vuurwerk te zorgen, waarbij naast wat collateral damage ook de keunigin en premier Cameron vroegtijdig zouden worden geruimd. Had ie van betrouwbare Europese bronnen. Onder wie iemand uit München die af en toe tafelde met Paus Franciscus. Nadat de plot dreigde uit te komen werd het bommetje stiekem weer teruggesluisd naar Duitsland. Het zou nu in de bedoeling liggen het te zijner tijd tot ontploffing te brengen in New York. Aldus de heer Shrimpton tijdens de eerste dag van het proces dat ie aan zijn broek kreeg wegens het planten van ernstig valse vlaggen. In een Olympisch jaar waarin iedereen in Londen op scherp stond. We hebben zomaar het gevoel, dat we nog meer gezelligs gaan horen de komende tijd. Waar? Niet waar? Wtf? Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen