Skip to main content

Boerenbedrog (014)

26 maart 2017

vrijdag 6 december-2013
Nou daar was de mainstream weer als de parelhoenders bij. De bef van de fameuze Umar Farouk Abdulmutallab blijkt eerder deze week geprobeerd te hebben zijn cliënt uit de hem voor de rest van zijn leven toegewezen kruipruimte te manouvreren. Volgens hem was de Nigeriaanse ballenbomber niet helemaal wel aan boord toen hij tijdens een van zijn verhoren erkende, dat ie van de vliegende Delta-doodkist waarmee hij bijna vier jaar geleden naar Detroit vloog een legpuzzel wilde maken. En dat ie op grond daarvan eerder thuishoort in een gestoordenkliniek dan in een bajes.
Jammer toch weer, dat noch de betrokken bef noch de mainstream ook maar ene sjoege heeft gegeven over de uiterst merkwaardig verlopen exhibitie van Umarretje. Zo hebben wij al tig keer verwezen naar de fantastische gebeurtenissen op Schiphol tijdens de tussenlanding, waarbij onze ballenartiest zo kundig door de douane werd geloodst door Captain Curry. Een meneer met een kerriekleurtje en een keurig pak. Geheel vastgelegd op Israëlische camera en verbaal mogelijk hier en daar op tape. Wat daarmee is gebeurd? Niet achter te komen (1).
En dan is er nog het verhaal dat Umar in Jemen tot volwaardig terrorist zou zijn opgeleid door Anwar al-Awlaki. Volgens officiële berichten een Amerikaans lid van Captain Caveman's Al Schijthuis. Maar dan wel een suspect lid. Anwar werd na 9/11 zowel door de voormalige bewoner van het Witte Huis als door strepen en sterren van het Pentagon uitgenodigd voor een hap en een slok. En dat terwijl hij in contact had gestaan met drie Flying Circus-sterren. Verder zou hij later de FBI hebben geassisteerd bij het erin luizen van ene Ali al-Timimi. Een islamitische terreurverdachte uit Virginia. Op 30 september 2011 werd Anwar in Jemen naar Allah gedroond door de CIA. Twee weken daarna gebeurde hetzelfde met zijn onschuldige 16-jarige zoon. Als je het doet moet je het goed doen, zullen we maar denken. Maar zoals gezegd, niets daarover in de mainstream. Verbaasd? Wij niet. Stay tuned.

(1) Hop naar onze zoekmachine voor de hele reeks kwaaie berichten over dit schandaal

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 maart 2017