Skip to main content

Hoeren

zondag 22 oktober-2006
Allah zij geprezen. Komt daar Annemarie Jorritsma, de lieveling van Koop Tjuchem, plotseling met het voorstel om hoeren naar onze jongens in Afghanistan te sturen. Al dat gesjor in de toiletruimtes daar is ook niet alles en als ze zich straks als een wilde op een vrouwelijke collega of een monoculturele dame storten, komt er van de wederopbouw helemaal geen sodemieter meer terecht.
Wij weten niet met welke mannenclub Annemarie in contact staat, maar het moeten natuurlijk wel een beetje fatsoenlijke wijven zijn, die zich een beetje beschaafd laten embedden. En die bij de troepen blijven, want het zal toch niet in Annemarie’s bedoeling liggen dat de dames zich ook beschikbaar stellen aan bevriende warlords of zakenrelaties in de hero-sfeer. Zulke dingen lekken uit en voor je het weet noemen ze Oeroezgan op het Journaal Hoeroezgan, kan je naar de Wallen in Kabul of wordt een achteraffie in Kandahar omgedoopt in de Geleenstraat. Nou, dat kan toch niet de bedoeling zijn van Jan Peter Klootviool en Henk Kampsyndroom.
Het is trouwens wel kut, dat Annemarie het niet heeft gehad over onze vrouwelijke ijzervreters die in Oeroezgan bezig zijn de burka’s de kunst van het macrameeën bij te brengen. Die moeten soms toch ook op springen staan. Krijgen die een paar manlijke hoeren toegestuurd of worden die opgescheept met een doos dildo’s en/of Lolaborstels? Kijk, wij moeten zo nodig daar de democratie door de strot van de bevolking duwen, maar dan moet je ook consequent zijn. Gelijke rechten voor mannen en vrouwen. Komt dus goed meiden. Je krijgt een krat mannenvlees toegestuurd uit Almere. Van Annemarie.

Klik hier om uw reactie toe te voegen