Skip to main content

Klein maar fijn

donderdag 11 oktober-2012
Als u het niet doet, dan doen wij het. Aaaaaah ... oôôôôôh ... hmpf. Zo wij hebben net een bosje veren in onze eigen parkeergarage gestoken. Waarom?
Op 19 JANUARI van dit jaar trokken we het bestaan van een ouwe vulkaan tussen Harlingen en de eerste Wadden-eilanden uit de vergetelheid (1). Niet zomaar. Volgens een goocheme lezer kon je een emmertje koud water in die vulkaan laten zakken om dat er vervolgens heet weer uit te halen. Schone energie dus. Wat denk je? Gisteravond bij 1 Vandaag een echte ripportaasje erover.
Op 6 AUGUSTUS van dit jaar trokken wij Sir Jimmy Savile voor het voetlicht. Beetje macaber, want die was in oktober vorig jaar ashes to ashes gegaan, maar we steken wel vaker een schop in het verleden. In dit geval een zwaar bezwadderd verleden, want de voormalige presentator bleek met zijn tengels veelvuldig aan venusheuveltjes te hebben gezeten. Dat bleek uit een BBC-docu die op de plank was gemieterd. Wat denk je? Gisteren groot nieuws achter de duinen.
Komt nog iets bij. Een trouwe lezer liet ons deze week via de discussierubriek weten dat onze vocabulaire bij het behandelen van een precair onderwerp als koterhopsen hoge kunst was.
Vandaar dat bosje veren, begrijpt u.
Kan nu iemand even helpen om die rommel eruit te halen? We moeten boodschappen doen.

(1) Zie het artikeltje “Vulkanebraaiers”.
(2) Zie het artikeltje “Van Estoril naar Zandvoort (96)”.

Klik hier om uw reactie toe te voegen