Skip to main content

Türkütele (003)

06 november 2017

Voordat we iets over zijn broer Herman de site op walsen toch eerst nog wat over Marthin Henken. Wij kregen namelijk een mailtje uit diens kennissenkring met een interessante link. Komt ie:
Good old Marthin Henken werkte jarenlang voor Terra Vitalis en voorzag Hans Noomen van zijn uitgebreide adressenbestanden die Marthin ondermeer van zijn vorige werkgever UPC had meegenomen. Een mooiere database kon je niet hebben. Hiermee bevruchtte Marthin de hele verkoopafdeling van Hans Noomen's Terra “Vulgaris” in Haarlem, die zo zijn verkoopcijfers tot ongekende hoogten zag groeien”.
Of die groei van Terra met zijn intensieve call center nou helemaal aan Marthin was toe te schrijven of niet, in de serie waarnaar de mailschrijver verwijst treedt wel degelijk ook een bekende Turk voor het voetlicht. Plus nog een aantal lieden voor wie het afvuren van een kogeltje meer of minder geen probleem was en een ICT-er die ook tot de kennissenkring van onze Marthin behoort. Leuke aanleiding misschien om die serie nog eens van stal te halen. Leef u maar lekker uit. Prettige avond. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
06 november 2017