Skip to main content

Trump en Deep State (016)

25 september 2019

De kogel is door de kerk: het Amerikaanse Congres heeft de procedure om Trump af te zetten in gang gezet. De grond is het telefoongesprek met de Oekrainse president Zelensky (zie vorige aflevering) waarin hij toezeggingen (nu inmiddels 400 miljoen dollar volgens MSM) zou hebben gedaan in ruil voor een corruptieonderzoek naar zijn Democratische rivaal in 2020 Joe Biden. In het Huis is een eenvoudige meerderheid voldoende. Vervolgens gaat het voorstel dan naar de Senaat (dat een Republikeinse meerderheid heeft) waar een tweederde meerderheid nodig is. Biden had zich de afgelopen weken onmogelijk gemaakt met verschillende uitglijders, naast de beschuldigingen over corruptie in Oekraïne en China. Hij moest worden geloosd omdat hij in 2020 geen kans zou maken tegen Trump. In een moeite door zou Deep State zich ook van de Donald willen ontdoen. Als een duveltje uit een doosje zou dan Hillary Clinton zich melden als Democratische presidentskandidaat. Zij had vorige week al een ontmoeting met een andere kandidaat, Elisabeth 'Pocahontas' Warren.
'Trump berijdt een stier'. Niet alleen politiek, ook economisch: de FED heeft de afgelopen 5 dagen 30 miljard dollar per dag gepompt in de Amerikaanse banken in kader van 'Repo operaties' om de 'liquiditeit' te vergroten. De banken hadden geen geld meer en berekenden onder elkaar, in het interbancaire systeem, inmiddels 10% (dag)rente in plaats van de normale 2%. Deze operatie duurt al langer dan een maand en zou doorgaan tot 10 oktober. In totaal zou het tot nu inmiddels al om 300 miljard dollar gaan. De laatste keer dat dit gebeurde was tijdens de bankencrisis van 2008. De FED probeert hiermee de tarieven die banken onder elkaar berekenen te drukken maar slaagt er niet in. Het laat de ineffectieviteit van de (private) Centrale Bank, gesticht in 1913, zien. Als de FED niet slaagt te interveniëren zal de verwoestende markt zijn werk doen: recessie, crisis. (WK)

Faraday
Laatst gewijzigd op 26 september 2019 - 17:41 door Gast
"We gaan documenten van het ministerie van Buitenlandse Zaken zien, documenten van het juridische team van Hunter Biden, sms-berichten van de eigen zakenpartner van Hunter Biden en officiële documenten van de Oekraïense regering die ze me ter plekke hebben gegeven," zei Solomon. "Al deze documenten vertellen een heel ander verhaal dan het verhaal van Joe Biden aan de Amerikaanse kiezer."
https://www.dailywire.com/news/new-documents-could-spell-trouble-for-biden-in-ukraine-scandal-report-says
So stay tuned.

Faraday
That's a beauty:
..In mijn gesprekken met Poroshenko destijds, was hij nadrukkelijk dat ik mijn onderzoek naar Burisma zou moeten staken. Toen ik dat niet deed, zei hij dat de VS (via Biden) weigerden om de beloofde USD $ I miljard vrij te geven aan Oekraïne..etc.
https://www.liveleak.com/view?t=90GCZ_1569547760

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 september 2019
Trump en Deep State