Skip to main content

Trump en Deep State (002)

13 juni 2019

De keer dat vorige maand twee olietankers in de Perzische Golf werden aangevallen werd duidelijk dat de Mujaheddin (een Iraanse verzetsgroep die eerder aan de kant van Saddam in de Iraaks-Iraanse oorlog vocht) van de Rajavi's waren ingehuurd door de oorlogskrachten in de VS om een voorwendsel te scheppen voor oorlog tegen Iran, zo vurig gewenst door Saudi-Arabiƫ en Israel. Deze keer werden opnieuw twee olietankers aangevallen. Op het moment dat de Japanse premier Abe, als eerste Japanse premier ooit, een bezoek brengt aan Teheran. Schijnbaar toevallig maar niet zonder god's leiding. Iran heeft hulp geboden aan 44 zeelieden. Abe brengt een boodschap over van Trump dat hij onderhandelingen voorstaat met de Islamitische republiek.
Deze actie is duidelijk een poging om de vredesoptie te torpederen. John 'bomb Iran' Bolton, de veiligheidsadviseur die al decennia ijvert voor de val van de Ajatollah's en ook verantwoordelijk zou zijn voor het mislukken van de tweede ontmoeting tussen Trump en Kim, wiens positie volgens welingelichte kringen nu wankelt, zou de hand hebben in deze provocatie.
Trump is nog steeds geen oorlog begonnen, in tegenstelling tot zijn voorgangers. Hij wil worden herverkozen in 2020. Afzetting staat op het programma van de Democraten en de Republikeinen die van hem af willen. Een oorlog kan Trump zich niet permitteren. Dan is hij net als de rest. Trump is in oorlog met Deep State. In Washington en in de Perzische Golf. De uitkomst is onzeker. Maar het is anders dan onder Bush, Clinton of Obama. Daarom willen ze de Donald afzetten. Omdat hij zich tegen oorlog verzet. Ook de Amerikaanse bemoeienis in de oorlog tegen Jemen zou hij willen stoppen.
MSM vallen hem sinds zijn ambtsaanvaarding genadeloos aan. Dat zou de oplettende lezer wantrouwig moeten maken. (WK)

WK
https://youtu.be/kgQzb4ErYWQ

Washington Middle East Intitute: iemand anders moet oorlog tegen Iran voor ons beginnen.

WK
https://youtu.be/YbngVA9sSEQ

Mossad en Emiraten gebruiken IS tegen Iran.

WK
https://youtu.be/AP8WxsC6fNE

De 'landmijn' van Washington is magneet om met een ladder mensen van de tanker de evacueren.

WK
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/trump-oman-gulf-tanker-attack-oil-japan-kokuka-courageous-strait-hormuz-a8958916.html?amp&__twitter_impression=true

Japanse eigenaar tanker weerspreekt Pompeo: 'boven de waterlijn'.

Appie
En het leuke was: er zat niet eens olie in die tankers. Als je de foto's goed bekijkt was de ene tanker (bijna) leeg (zie de waterlijn) en in de andere zat nafta. Nou is niets zo explosief als nafta, maar exploderen deed het niet. Er zou sprake zijn van torpedo's, maar dan hadden we mooie explosies gezien. En laat nou toevallig een US toestel opnames maken van een motorboot die iets van de scheepswand haalt! En geen van de kapiteins/bemanning heeft in de gaten gehad dat er iets tegen het schip werd aangeplakt. Als of je op een tanker geen bootjes aan ziet komen! Zolang ze Ruttes kop op een kip kunnen laten spreken, moet je dus niet alles geloven wat je ziet. Maar dat wisten jullie al:)
WK
En waren de tankers met hun olie naar op weg? Naar Japan.....
Een waarschuwing van Deep State te gehoorzamen.

faraday
Cui bono... om Japanse tankers aan te vallen terwijl de Iraanse capo's een ontmoeting met de bobo's van Japan hebben tart de logica en de grenzen van de geopolitieke realiteit. Van horen veronderstellen zijn hogere olieprijzen niet iedereen onwelgevallig en eensluidend heeft een Dolphin onderzeeër de klus geklaard. De wereld, een nederzetting van 50 staten + 1.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
13 juni 2019
Trump en Deep State