Skip to main content

Telfoutjes

09 december 2015

De Lairessestraat 154 in Amsterdam. Daar huizen ze. De jongens van de Supreme Group. Een onderneming die onderandere ervoor zorgt dat westerse troepen in den vreemde niet zonder bikkesement of brandstof komen te zitten. Verdient die groep een aardige grijpdollar mee, maar voor niks gaat de zon op. Edoch, zoals dat vaak gaat in pegelland, de hebberigheid stak de kop op. En zo kon het gebeuren dat de Supreme Group december vorig jaar tegen een boete van 390 meloen dollar opdenderde. De gretige grissers hadden een dotje teveel in rekening gebracht bij het Pentagon voor voedselleveranties aan de Amerikaanse lentebodes in Afbaardistan. Sorry. Foutje. Kan gebeuren.
Tuurlijk. Maar bij de club van het duo Breedlove (zoiets verzin je niet) en Stoltenberg ging een peertje branden. Ook daar sloegen ze aan het rekenen. En wat bleek? Dat de broederschap voor zo'n 460 meloen dollar was besodemieterd bij de leverantie van brandstof voor de gevechtsvehikels in ... Afbaardistan.
Er wordt nu nog wat gesteggeld over de juistheid van dat bedrag, maar u kunt van ons aannemen dat er opnieuw een financiĆ«le douw zal worden uitgedeeld. Ziet er somber uit voor de Supreme Group die al 50 jaar in de business zit. Kon op termijn zomaar het opdoeken van de hele tent betekenen. Dus mocht u nog een blik willen werpen op deze slokop, dan kan u het beste tramlijn 16 nemen vanaf het Centraal Station. Kan u later aan uw koters vertellen dat u er dichtbij bent geweest. 

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 december 2015