Skip to main content

Stars and strips forever (001)

06 april 2017

woensdag 29 mei-2013
Ja hoor. Voor mekaar. Weer een paar Amerikaanse staatsvertegenwoordigers die achter hun paal aanliepen. In 2010 hebben we ons nog een drielandenpunt gelachen om de sensuele kunstjes van CIA-smurf Andrew Warren, die in Algerije filmpjes maakte van zijn driftige heuvelbeklimmingen bij twee gedrogeerde dames en ook niet vies bleek te zijn van koterhopsen (1). Verder hebben we ons indertijd een grebbeberg gelachen over dat gevalletje met die twee Amerikaanse groene smurfen die in Mali samen met een tweetal Marokkaanse glijbanen fataal van de weg afraakten met hun Toyota Land Cruiser (2). Hoehoehoehaaaaa. Hou op hoor. Nou vooruit nog eentje. Over die 11 nulnullen die vorig jaar in Colombia de komst van Obomba moesten voorbereiden, maar in een glijhuis die hele voorbereiding aan hun kruis lapten (3). Hebben we ons ook een lemelerberg om gelachen. Hiiiiiiihahahahahoehoe.
Denk je dat zulke geintjes ons voorlopig bespaard zullen blijven. Niet dus. Gisteren werden we overvallen met het bericht, dat twee Amerikaanse militaire attaché's in Venezuela voor hun noten waren geschoten. Na een ruzie in de stripclub Antonella in Caracas. Daar lach je je toch een cauberg om. Héhéhéhéhahahoehoehoehoehiiiiihihm.

(1) Andrew kreeg 65 maanden aan de pantalon. Zie voor onze berichtgeving over deze zaak de afleveringen 2, 3 en 4 van het serietje “Leuter” uit de jaren 2009 en 2010.
(2) Zie aflevering 2 van “Malicieus” dd. 22 januari 2013.
(3) Zie aflevering 19 van de serie “Valse Vlag” dd. 15 april 2012.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
06 april 2017
Stars and stripes