Skip to main content

Krom (001)

09 april 2017

vrijdag 28 maart-2014
Het doet gewoon zeer aan je oren. Tijdens een recente speech in Brussel wrong president Obomba uit zijn strot, dat de Amerikaanse inval in Irak niet zo erg was als de Russische inval op de Krim.
Voor de zoveelste keer: Volgens de firma Bush & Blair had Saddammeke bio-chemisch bommetjes tot zijn beschikking die hij bij ons aan de deur kon bezorgen en was ie dikke mik met de directeur van het Flying Circus. Een valse vlag van hier tot de baai van Tonkin. Gevolg: Irak totaal naar de kloten en honderdduizenden, zo niet meloenen doden. Dan de Krim. De Russen zijn de Krim niet binnengevallen (1). Er zijn hooguit een paar doden gevallen. En aan de zogenaamde “annexatie” ging een volksraadpleging vooraf. Komt nog bij, dat de coup in Kiev werd geïnitieerd door de USSA, de NATO en de EU. Onder andere door het stieken van ultra-nationalisten en neo-nazi's.
Het doel heiligde voor de zoveelste de middelen. Net als in Afbaardistan, Bosnië Herzegovina, Libië en Syrië. Daar gingen “wij” bloosloos hand in hand met de Nachwuchs van Osama. En dan durft zo'n bellboy van de westerse elite rustig te zeggen, dat Irak niet zo erg was als de Krim. Hoe krom wil je hem hebben?

(1) Zie aflevering 3 van de serie “Fuck” dd. 5 maart 2014

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017