Skip to main content

Luctor et abolesco (005)

07 april 2017

maandag 18 februari-2013
Op 5 februari jl. staken wij bij de Haagse curator Tideman nog een frisse pluim in zijn resort waar de zon nooit schijnt. Vanwege zijn hardnekkige pogingen om ten behoeve van een kleine kudde groene investeerders nog wat poen op te graven uit het faillissement van de stichting Wiedus. Een vehikel dat via listige constructies op Curacao werd leeggehaald door “masters in financial planning” Sjef Hendriks en Aad van Weezel van de adviesgroep JMH.
Daarvoor gebruikten de twee masters volgens bef Tideman twee stichtingen, te weten Sandia en Telesia. Maar tijdens zijn graafwerkzaamheden overzee moet hij toch ook zijn gestuit op twee andere stichtingen die een vervaarlijke grisgeur verspreidden: Da Vinci en Joie de Vivre. En volgens onze huisspecialist in deze branche zouden via die route met als beginpunt een orthodontistenpraktijk in Oud Beijerland stiekem 28 pandjes erdoor zijn gejast.
Nou mogen die stenenstapeltjes de laatste jaren in waarde aanzienlijk zijn gekelderd omdat de jongens en meisjes uit de poensector de handrem uit de economie hadden gesloopt, het is misschien toch leuk om te proberen ze op te duikelen en in de ramsh te gooien. Anders blijft het bij het verpatsen van een hypotheekacte. Heel gezellig, maar het kan kennelijk beter. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 april 2017
Luctor et abolesco