Skip to main content

Panama capers (005)

07 mei 2016

Ze hadden er al lang weg moeten zijn. Barack Hussein O. had het beloofd. Maar die Talibanjers zijn gewoon niet uit te roeien. Zeker niet door het met pleemobiel en andere attributen van Intertoys opgeleide Afghaanse regeringsleger. Dus zitten die Amerikaanse soldiers who wanne be a hero nog steeds in Kabul en wijde omgeving. De nieuwe termijn loopt in september dit jaar af, maar John Heinz Kerry heeft al laten doorschemeren, dat die termijn niet heilig is. Dus wordt de strijd vrolijk voortgezet. In de hoop dat ze dankzij de samen met de NSA en zijn Britse compagnon opgestelde hitlist zowel de strijd tegen de Afghaans/Pakistaanse terroristen als hun sponsors uit de lokale drugsindustrie alsnog in hun voordeel kunnen beslissen.
Deze geheime hitlist bestaat uit de namen van tientallen leiders uit voornoemde categorie├źn, die in de ogen van de Brits/Amerikaanse speurneuzen uitgeschakeld moeten worden. Dead or alive. Liefst dead, dan heb je er geen omkijken meer naar. Hoort het zo in een democratische rechtzaak? Nee, maar als je het stiekem doet kan niemand erover vallen. Alleen jammer nou als je een onschuldige baard en een stel van zijn familiebaarden en hun koters van de aarde droont. Dan komt dat voor de kadi en dat is altijd linke geitensoep.
Het is overigens niet voor het eerst dat terroristen en drugsjongens op een hoopje ellende worden geveegd. Ten tijde van de Iran/Contra-affaire in de jaren tachtig kruisten de verhalen van drugshandel en wapenleveranties elkaar ook en verdienden luitjes met nauwe CIA-banden onvoorstelbare vermogens. Daarvan werden later de sporen teruggevonden bij banken als de Nugan Hand en de BCCI. Maar waar kwam de S├╝ddeutsche Zeitung een paar dagen geleden mee aankakken? Dat figuren uit die roemruchte periode, onder wie Adnan Khashoggi, ook hun zaken afwikkelden bij Mossack & Fonseca. En dat logischerwijs zelfs verschillende geheimediensten daar frontfirma's hadden gevestigd. Verrassend? Nee, eigenlijk niet. Je moet ergens je rotzooi kwijt. En het zal een stief jaartje duren voor de eilie rond het Panamese shithole is geluwd, maar daarna zal zonder twijfel als het sein daartoe wordt gegeven opnieuw zo'n outfit boven water worden getild. Behalve in Nevada. In het zicht van de casino's. Daar hebben de Rothschilds het voor het zeggen en dan weet u het wel. Dus mocht u over wat losse poen beschikken en u vindt het zonde om een deel ervan aan de blauwe brievenbrigade te schenken, op naar Nevada. The Rothschild state. Veiliger kan niet. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 mei 2016
Panama capers