Skip to main content

Terra Vulgaris (026)

31 maart 2017

woensdag 28 oktober-2009
Dat zijn geen oliebollen hoor. Die snuffelaars van de blauwe brieven compagnie. Neem bijvoorbeeld die boy die Terra Vitalis en dan vooral oud-bestuurder Hans Noomen onder zijn vergrootglas heeft geduwd. Die heeft zelfs op de kleintjes gelet.
Zo vond ie in de fragmentarische boekhouding een factuurbedragje van 34.590 euro. En eentje van 7092. Waar praat je over?
Die rekening van 34.590 was door Keymedia Management Incorporated uit Beverly Hills ingediend bij Terra Vitalis BV en die had hem doorgestoten naar Pleuris Bak Met Geld. Het rekeningetje van 7092 was door Icarus Consultants uit Grenada bij Terra Vitalis International BV in de bus geduwd.
Vriend Noomen verklaarde op 24 maart van dit jaar dat hij die twee buitenlandse cluppies had ingehuurd om gronden te zoeken voor de voortzetting van de groene activiteiten. Vond onze blauwe speurder niet zoals het hoorde. Want de Stichting Terra Vitalis had tot taak gronden te zoeken en niet de onderhangende BV's. Kwam nog bij dat Icarus ook nog een adres in Zwitserland had. En laat dat nou hetzelfde wezen als dat van Moneynet, het ouwe onderkomen van Hansepans (1). Bovendien herhaalde de geschiedenis zich opnieuw. Volgens onze Spaanse hondensponsor (2) zouden de overeenkomsten met de beide onderneminkjes in de administratie moeten zitten. Ja, doei. Niet te vinden. Slotsom:

"Er zijn gelden onttrokken die zijn gebruikt voor uitgaven, waarvan het zakelijk karakter niet aannemelijk is gemaakt. Door deze handelwijze heeft er benadeling van de crediteuren plaatsgevonden. De belastingdienst behoort tot de crediteuren. Ik merk dit aan als onbehoorlijk bestuur".

O.k. Lijkt op het sexueel vermorzelen van een mier. Maar het is wel volledig in lijn met de rest van het blauwe "rapport inzake een ingesteld onderzoek naar Terra Vitalis International". Stay tuned.

(1) Zie aflevering 21 van deze serie.
(2) Zie de serie Doggies, aflevering 2 en verder.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
31 maart 2017
Terra Vulgaris