Skip to main content

Nichts gewusst

17 december 2015

In Duitsland is het nieuws, daarbuiten hier en daar. Het proces tegen Beate Zschäpe. Enig (?) overgebleven lid van een NSU-moordcommando. Ze wist eigenlijk van niks en was verliefd. Eerst op de ene killer, daarna op de andere en ze dronk te veel sekt. Je zou bijna zeggen, niks aan de hand, doorlopen. l’Amour maakt blind.
Toch wel enkele ongerijmdheden zoals die moord op de politie agente in Heilbronn. Dat was voor het dienstpistool. Terwijl de 2 killers allerlei wapens in huis hadden. Van de (zelf?)moord van haar geliefde(n) in Eisenach hoorde ze pas vanwege een radio uitzending en stak daarna de woning aan, zoals ze dat beloofd had. Jammer dat de harde schijf van de pc niet was verbrand, daaruit bleek dat zij nog gezocht had naar wat recepten voor vegetarische maaltijden nadat ze die uitzending had gehoord. En ook die raadselachtige telefoontjes later die dag, van een telefoonnummer van het ministerie van Binnenlandse Zaken? Tja, die had ze gewoon niet opgenomen.
Dus: niks aan de hand, geen uit de hand gelopen operatie van een veiligheidsdienst ofzo, gewoon liefde. Wordt dus vast niet vervuld. Hier staat een interessante link, oeps, van RT, dus vast en zeker Poetin propaganda. 

Klik hier om uw reactie toe te voegen
17 december 2015