Skip to main content

Van Estoril naar Zandvoort (172)

01 juni 2015

zondag 16 november-2014
Het gaat van kwaad tot erger. Het Britse smurfenteam dat onderzoek doet naar koterhopsen in very high society-kringen in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw heeft er een probleem bij.
Volgens de nieuwe getuige “Nick” heeft een voormalig Parlementslid tijdens een party iets te lang de keel dichtgeknepen van een jongen met wie hij aan het experimenteren was. “Nick” was daarbij aanwezig en het is een klein wonder dat hij het nu nog kan navertellen. Overigens zouden er in de periode waarin “Nick” deel uitmaakte van de vaste bezetting nog twee dodelijke slachtoffers zijn gevallen. Waarvan één onder de ogen van een voormalige Conservatieve minister tijdens een vrijpartij en de ander onder een auto. Overigens werd “Nick” dit circuit van untouchables ingeduwd door zijn vader. Maar niet nadat deze hem netjes had ingereden. Het doet ons denken aan berichten over Marokkaantjes die hier in Nederland hetzelfde overkwam en eveneens hun entree maakten in de hogere echelons van onze samenleving (1).
En nu we het toch over een paar losse moorden hebben, dezelfde smurfen zijn ook aan het snuffelen geslagen in de zaak rond de 47-jarige Duitse Carole Kasir die in 1990 zou zijn overleden aan een odeetje insuline. Deze genädige Frau was tijdens de heikele periode waarover we het hier hebben uitbaatster van Elm Guest House, waar Cliff Richard aka Kitty zijn Voice in the Wilderness voor het eerst ten gehore moet hebben gebracht. En Carole zou olijke plaatjes hebben bewaard van staaltjes werk in uitvoering die bij verspreiding niet alleen Cliff maar ook een aantal hoge mieters in verlegenheid zouden hebben gebracht. En wat kan je dan beter doen? Het risico elimineren. Brengt ons opnieuw terug naar Nederland met de vraag wie hier tot zwijgen is gebracht in verband met zijn of haar kennis van elitair koterhopsen en hoe. Anyone? Stay tuned.

(1) We gaan nou niet weer allerlei namen noemen. Mocht u erg nieuwsgierig zijn dan raden we u aan binnen deze serie even in zijn achteruit te schakelen. Het is de moeite waard en buiten regent het.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 juni 2015
Van Estoril naar Zandvoort