Skip to main content

BRIC-banken

dinsdag 2 april-2013
Helaas gaat het politiek bewustzijn van de gemiddelde Nederlander niet verder dan het opdreunen van Telegraafkoppen. Als je een paar jaar geleden de komende derde wereldoorlog voorspelde werd je hard uitgelachen. Net zoals de joden en communisten in 1938 werden uitgelachen in het destijds door Hitler gedomineerde Duitsland, toen zij de komst van een oorlog voorspelden.
Nederlanders zijn helaas nogal naïef vanwege de overvloed aan voedsel, rijkdom en staatsmedia, die slechts berichten over een nieuwe musical, arme Syrische vluchtelingen en een vreemd stofje in de bossen buiten Maastricht. Niets over de provocaties aan de grenzen van Korea en China. Niemand in Nederland zal iets horen over het BRIC-banksysteem, dat inmiddels een sterke tegenhanger lijkt te worden van de amerikaanse dollar. Een dollar die op vele serieuze websites door economen en grote beleggers wordt weggeschreven als de meest slechte investering. BRIC staat voor: Brazilie-Rusland-India-China
De nieuwe wereldeconomie volgens velen. En de Amerikanen vinden dit niet leuk.
Daarom lokken de Amerikanen nu een oorlog uit aan de grenzen van China. Japanse eilandjes die geen enkele waarde hebben worden ingezet om China te provoceren. Het aan China grenzende Korea wordt geprovoceerd omdat het niet voldoet aan de "normen" van de VS. Hetzelfde geldt voor Iran. En ... jawel ... Syrië. Luisteren jongens. Luisteren naar de Verenigde Staten. Doen jullie dat niet? Sancties of oorlog.
Fijntjes gebruikmakend van het immer voortlevend sentiment, dat de VS Europa bevrijdde van het fascisme stuurt de VS nu de vloot naar landen die in de media worden afgeschilderd als de fascisten van 2013. Wat helaas aan de Nederlandse bevolking voorbijgaat, is dat bevrijders maar al te vaak ZELF fascisten blijken te zijn!

Klik hier om uw reactie toe te voegen