Skip to main content

Gelijke monniken

vrijdag 13 september-2013
Die Bennie Netanyahu toch. Die eiste eergisteren dat buurman Assad al zijn chemische rotzooi moest vernietigen. Om te voorkomen dat hij die nogmaals (!) zou uitstrooien boven zijn eigen onschuldige burgerbevolking en/of die van zijn buurlanden. Daarmee sloot Bennie zich aan bij het koor van westerse hotemetoten, die allemaal dezelfde partituur voor hun neus hadden. Onder wie onze minister van Buitenlandse Zaken Bilderfransie Timmermans, die Assad voor de Internationale Jurken in Den Haag wil slepen. Niet Bush, niet Cheney, niet Rumsfeld. Assad.
De Syrische Adolfkloon heeft daar nog niet op gereageerd, maar je mag veronderstellen dat ie een middelvinger richting zwerk heeft gepriemd. Hij heeft zich wel bij een andere Haagse kliek gemeld. De anti-chemo club. En die move verplicht hem technisch gesproken om binnen dertig dagen zijn chemische rommeltje bij elkaar te harken en voor het oog van de wereld te (laten) vernietigen.
Israƫl heeft in 1993 ook een handtekening gezet onder het anti-chemoverdrag. Alleen heeft het die krabbel nooit geratificeerd en heeft vandeweek verklaard dat het daartoe ook niet zou overgaan. Niet voordat alle landen in de wereld officieel een vredespijp met Bennie hebben gerookt. En dat kan dus nog even duren.

Klik hier om uw reactie toe te voegen