Skip to main content

Israël en IS, hernieuwde samenwerking

09 april 2018

Dat IS een product is van de westerse oorlogsmachine, een slopershamer in het kader van het plan het MiddenOosten te onderwerpen dat door Generaal Wesley Clark werd onthuld, wordt opnieuw bevestigd door de gecoördineerde aanval van IS van buiten en de Israëlische luchtmacht van boven op een luchtmachtbasis van Assad in Homs. Van verschillende kanten wordt bevestigd dat IS kennis had van de komende Israëlische aanval 'op Iraanse doelen'.
Aan de vooravond van een VS-reactie op de fake-chemische aanval in Oost-Ghouta heeft Netanyahu een voorschot genomen en de samenwerking met IS, dat toch al de wind in de zeilen kreeg toen Turkije Afrin binnenviel, nieuw leven ingeblazen. Dat deze misdaden mogelijk zijn zonder dat je er iets over leest in de MainStreamMedia, waarin de bevolking met 'Skripal' en fake-chemische aanvallen door Assad wordt klaargestoomd voor oorlog met Rusland, laat zien dat de 'konijnen in de lichtstraal' van voor de laatste wereldoorlog ook helemaal terug is. Ze waren zo verrast toen het doden van miljoenen ook hier begon. De zaken gingen net wat beter na een crisis. Dankzij de oorlogsvoorbereiding. Ze zullen wreed worden gewekt. 
Deze onverkwikkelijke zaken komen aan het licht dankzij heldhaftige journalisten die het door MSM verkwanselde beroep hoog houden. Seymour Hersh, Vanessa Beeley, Richard Falk om er een paar te noemen. De rest is een schande voor het vak. (WK)

rob
Ach, als je het boek van Victor Ostrovsky-Het web van de Mossad- hebt gelezen weet je eigenlijk al genoeg.
jan-47
En dat allemaal voor een groter israel welig tierend zionisme ook hier dus
Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2018