Skip to main content

Guilty by association

donderdag 15 september-2011
Rudi Dekkers heeft een ei gelegd. Wie? Rudi Dekkers. De enige Nederlander die een aardig vette rol heeft gespeeld in het false flagverhaal rond 9/11. Als baasje van de Floridaase vliegschool Huffman Aviation was hij indertijd verantwoordelijk voor de opleiding van Mohammed Atta en zijn gap Manwar al-Shehhi. Nou is over zijn rol een flinke golf rotzooi geschreven en heeft ie zelf ook de nodige flauwekul geboerd voor radio en teevee. Maar in zijn boek "" komt ie nu toch tot een paar hiephoi uitspraken.
Zo voert hij nu bijvoorbeeld aan, dat hij zijn twee middenoostelijke pupillen nooit heeft zien bidden, wat inderdaad eigenaardig is voor een paar als fanatiek te boek staande Mo's. Verder was met name Mo Atta een heel matige student, die tijdens de cursus nog op zijn mieter kreeg van Rudi om beter zijn best te doen. Zo niet dan kon ie beter opzouten.
Aan het eind van de rit waren beide studiehoofden net aan gekwalilificeerd om een klein vliegtuigje met een paar stoelen door het luchtruim te wurmen. Dus hoe ze dan een paar weken later met het Flying Circus perfect een paar Boeings in de Twin Towers konden mikken is Rudi een raadsel.
Komt ie nou mee. Zeker poen nodig.

Klik hier om uw reactie toe te voegen