Skip to main content

Kijk uit in India

vrijdag 21 oktober-2011
De Amerikaanse junta heeft haar onderdanen gewaarschuwd voor mogelijke shit als zij van plan zijn om tussen oktober en januari een tripje naar cq. door India te gaan maken. Er is volgens de Obombers namelijk een goeie kans, dat er opnieuw forse aanslagen zullen worden gepleegd door "terroristen". Welke terroristen wordt niet vermeld, maar we herinneren ons nog als de dag van toen, dat de Paki's de schuld kregen van het vuurwerk in Moembai.
Nou ja, "de Paki's". Het ging om een duister complot waarbij ondermeer ene David Headley betrokken was. Een Amerikaans/Pakistaanse Mohammed-aanhanger met riante contacten met smurfdiensten als DEA en CIA. Plus op de achtergrond nog de Pakistaanse zakenman ofwel boef nummer 1 Ibrahim Dawood, die ook al niet mocht klagen over zijn contacten met Langleyboeren en aanverwante artikelen.
Gezien de invloed die de USSA de laatste jaren heeft uitgeoefend bij het tot leven wekken van Arabische lentes en het kelen van Arabische leiders zou je bijna zeggen dat de Amerikanski's bezig zijn met voorbereidingen om het Indiaas/Pakistaanse conflict opnieuw op kookhoogte te brengen en de rekening dan bij Islamabad in de gleuf te duwen. Mogelijk zelfs een nucleaire rekening.
Vandaar misschien de harde taal die Billary Clinton ineens uitslaat in de richting van de Pakistaanse regering. Als die niet als de sodemieterij iets doet aan het uitroeien van het Haqqari netwerk, dat door de USSA verantwoordelijk wordt gehouden voor de aanslag op de Amerikaanse ambassade in Kabul en andere recente ongein in Afbaardistan, dan kunnen Amerikaanse repercussies niet uitblijven. Aldus Billary. Net Laos en Cambodja indertijd, maar dan anders.
De Verenigde Globalisten deinzen nergens voor. Zelfs niet voor de ontruiming van het Beursplein. Kan je nagaan waar we op afstevenen.

Klik hier om uw reactie toe te voegen