Skip to main content

Hulp

woensdag 25 oktober-2006
Kwam gisteren op de buis voorbij. Als je aanvullende zorg nodig hebt en je dient daarvoor een verzoekschrift in dan heb je het geduld nodig van een peloton kamelen. In veel gevallen krijg je wel hulp. Maar met die tijd kan je al vrolijk klapwiekend rondvliegen in het eeuwige pretpark van Petrus of aan het rollebollen zijn met twintig maagden bij de concurrentie.
Het is niet de enige branche in onze samenleving waar de papiermolen tergend langzaam draait. Wij kregen gisteren bijvoorbeeld een persbericht van een club genaaide investeerders in Costaricaans kreupelhout die hun zaak ooit hadden zien verdwijnen in de spelonken van het zogenaamde Functionele Parket. Een lijdensweg van hier tot San José.
Dat Functioneel Parket had binnen het OM tot 1 oktober vorig jaar tot taak de avonturiers in de sectoren economie en fraude achter de vodden te zitten en indien mogelijk een tijdje achter het gaas te parkeren. Op voornoemde datum kreeg dat Parket ook milieuzaken onder zijn beheer en dat zal er wel de oorzaak van zijn dat de boel daar stevig disfunctioneel raakte. Maar heeft iemand die bijvoorbeeld net zijn spaarcenten is kwijtgeraakt in een groene tropische droom daar een boodschap aan? Niet dus. En ook al omdat wij geen hoge hoed op hebben van al die inlegclubjes die je op termijn een tropisch paradijs en een scheepslading Bounty’s beloven geven wij hierbij het persbericht van de Stichting Teak-Opstand (STO) integraal weer. Alle beetjes helpen.

Klik hier om uw reactie toe te voegen