Skip to main content

Het Hoefijzermodel (002)

10 augustus 2018

Als volgens deze MSM-theorie de PVV en de SP ('SPVV") lood om oud ijzer zijn, luidt ons antwoord dat GroenLinks en de (P)VVD dat pas echt zijn. Met wat nuances om de verschillende doelgroepen te bereiken. En weg van de 'harde korst' naar de Haagse brij van het midden is het helemaal een eenvormig zooitje met, naar gelang het aantrekken van clientèle, een kunstmatig smaakje en/of kleurtje van sociaaldemocratie, geloof of belangenbehartiging.
Wat al deze "volksvertegenwoordigers" verder met elkaar gemeen hebben is dat ze (op een enkele uitzondering na) bewezen corrupt zijn, net als hun collega's op regionaal- en locaal niveau. De Nederlander heeft graag de mond vol over corruptie in notoire landen als Italië, België of Hongarije, maar een spijker in het oog als het zijn eigen tuintje betreft. Het is waar: Italië is corrupt tot op het bot. Maar de mensen niet. Hier is het systeem zogenaamd 'bonafide' maar zijn de mensen zo verrot als wat. Voor een paar centen (of uit angst) zijn ze bereid de andere kant op te kijken bij drugs-, mensen- of wat-dan-ook handel, net als tijdens '40-'45 toen de joden werden weggehaald. Ik heb er een hard hoofd in als door Wilders de gaskamers in gereedheid worden gebracht. Natuurlijk zal er door een klein aantal verzetsstrijders wat Marokkanen worden geholpen bij de onderduik, maar de bulk moet net als in 'de goeie ouwe tijd' vrezen voor vernietiging. Hoe zou onze geverfde mus anders 'Minder' bedoelen? Natuurlijk zal hij alles ontkennen. Dat deden de nazi 's ook; op het Neurenbergtribunaal en nog steeds, zie het web.  
Om de geschiedenis zich als een tragedie en farce (zie Carlo Marx) te laten herhalen is het nodig dat de collectieve herinnering wordt uitgewist. Dat is wel toevertrouwd aan MSM en helaas ook ons onderwijs. En daarvoor dient dat Hoefijzermodel. Niets nieuws onder de zon. Het heeft zijn effectiviteit bewezen. De Nederlander is de perfecte MSM-cloon. Hoe gestudeerd, gesoigneerd en geaffecteerd ook, het blijven onnozelen die in iedere trick zullen trappen die MSM voor hen in petto heeft en zich laten voorstaan op 'hun eigen mening'. 'Orgineel!'.
De broodschrijvers en de lakeien van de macht kennen geen fatsoen, beroepseer of verplichtingen aan het volk. Alleen hun hypotheek en hun handhaving in de middenstand ten behoeve van vrouw en kinderen telt. Daarom werken ze voor de superrijken op de achtergrond. Die hun handen nooit vuil hoeven te maken. (WK)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
10 augustus 2018
Het Hoefijzermodel