Skip to main content

When Kosovo met Syria

woensdag 16 mei-2012
Hè, gelukkig. Die Enver Hoxaj heeft in ieder geval het westerse hart op de juiste plaats zitten. De Kosovaarse minister van Buitenlandse Zaken heeft namelijk recentelijk geboerd, dat zijn land achter de Mad Maxen van Syrië staat.
Logisch eigenlijk, want het zijn dezelfde Maxen die Khadaffi een mes in zijn reet staken en momenteel de Lybische burgers zo voortreffelijk beschermen. En daar stonden en staan de Kosovaarse staatsmafiosi ook achter. Ja en?, zou je haast zeggen. Nou die warme band heeft er inmiddels toe geleid, dat toppertjes uit Al Schijthuis voortgekomen Maxbeweging sinds vorige maand in Kosovo verblijven om wat guerillakennis op te doen. Die is in het indertijd zo schielijk door Maximus Verhagen erkende Madurodamland immers ruim voorhanden. Vooral dankzij de heilige oorlog tegen Servië, die zo grootmoedig werd gesteund door Washington en Brussel.
Dat Albanese vrijheidsstrijders de laatste tijd weer liggen te zeiken in Macedonië en dat er haast geen dag voorbijgaat zonder clashes tussen de Albanese en Servische inwoners van Kosovo heeft geen hol te maken met de verfrissende aanwezigheid van Libisch/Syrische Maxen in Pristina. Echt niet. Gewoon toeval. En dat de Maxen in Syrië vier jongens uit de Koficorner gevangen hebben genomen idem. Fijn hè? Oorlogje voeren. Vinden we leuk.

Klik hier om uw reactie toe te voegen