Skip to main content

Van Estoril naar Zandvoort (114)

01 juni 2015

dinsdag 12 februari-2013
Ze zijn weg. De twee dossiers die het voormalige Britse parlementslid Geoffrey Dickens had samengesteld over de elitaire koterhopsactiviteiten in het inmiddels berucht geworden Elm Guest House in Londen. Praten we over 1984 (!) en niet over een handjevol A-4tjes. Dickens (rip) was wel zo verstandig om zijn bevindingen niet zomaar bij de uitgaande post te doen. Hij duwde een ervan zelfs persoonlijk in de gleuf bij de toenmalige Conservatieve minister van Binnenlandse Zaken Leon Brittan. Blote benen, een partijgenoot van Dickens. De minister hoorde hem aan, zei zich in de affaire te zullen verdiepen en priemde na het vertrek van de geachte afgevaardigde zijn middelvinger in de richting van de antieke hanglamp.
Een van de hoge pedomieters die Dickens open en bloot noemde was die van Sir Peter Hayman (rip). Ooit een nulnul van MI6 en later de Britse hoge vertegenwoordiger in Canada. Hayman was lid van de “geheime” PIE (Pedophile Information Exchange). Een internationale kongsie die zich sterk maakte voor het legaliseren van koterhopsen, waartoe ook onze ouwe Benedictijn Edward Brongersma behoorde. Brongersma ging een beetje voor het luik. Hayman niet.
De leiding van de Britse smurfemarij heeft inmiddels na de jongste revelaties beloofd op zoek te zullen gaan naar Dickens' dossiers. Dat wordt drie keer niks, maar is in ieder geval al meer dan wat aan deze kant van de Noordzee gebeurt. Hier plakken we een etiket met het woord Staatsgeheim op files als die van Rolodex, Teevens' List en Zandvoort en de kees is closed. En als er al een slachtoffer de lef heeft om aan de deur te kloppen dan krijgt ie een paar kogels om zijn oren. Zou dat de reden zijn waarom wij bijvoorbeeld nooit iets horen van de vroeger bij onze elitaire koterhopsers zo populaire “Marokkaantjes”? Of schamen die zich gewoon? Anyone? Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 juni 2015
Van Estoril naar Zandvoort