Skip to main content

Heet

donderdag 15 maart-2012
Je kan er een Trafigura op innemen dat er in de nabije toekomst steeds meer demonstraties komen. Tegen honger, tegen armoe, tegen oorlog, tegen draaiorgels, tegen pensioenloze zondagen, tegen kinderarbeid, tegen zee-egels, tegen Ritalin, tegen nog meer musicals, tegen neo- en gero-nazi's, tegen hondendrollen, tegen drollen in het algemeen, tegen Go Ahead Eagles etcetera etcetera. En je kan er wel twee Trafiguraatjes op innemen dat de overheden in de wereld dat een toenemende zorg vinden.
Nou kan je bijvoorbeeld net als in de USSA een wet aannemen die geheimsmurfen het recht geeft om demonstranten de bak in te pleuren als ze te dicht in de buurt komen van luitjes die op de lijst van beschermde hoge pieten en andere diersoorten staan. Als preventie. Want al dat gedoe met brandweerspuiten en heen en weer hollen met plastic schermpies is zo langzamerhand te genant voor woorden geworden.
Maar je kan ter bestrijding van dit soort ongein ook een ADS (Anti Denial System) aanschaffen. Dat is een nieuw Amerikaans apparaat. Het werkt als een magnetron, maar dan wel met een geconcentreerde straal en wat duurder dan bij Blokker.
Mocht dus hier in Nederland de boel al teveel op stelten worden gezet en Opstelten besluit tot aanschaf van zo'n apparaat, dan loop je bij een demonstratie een goeie kans ineens het intense gevoel te krijgen dat je met je pens tegen een hoogoven bent aangeblunderd. En dan wil je wel wegwezen. Goed, kost een paar centen en het moet nog door het klasje van juf Gerdi, maar u bent alvast gewaarschuwd. Netjes in de pas.

Klik hier om uw reactie toe te voegen