Skip to main content

Ayaan moet blijven (002)

05 april 2017

vrijdag 4 november-2005
Langzaam, maar onontkoombaar groeit her en der de irritatie over de methodiek die de Somalische Jeanne d’Arc hanteert om ons domme Nederlanders voor te gaan in de strijd tegen de baarden. Via submissiefilmpjes, boekwerkjes, columns en gepeppersprayde uitspraken over de wrede Mohammed en de fascistische middenoostelijke regeringsleiders. Met alle gevolgen vandien.
Zo dient bijvoorbeeld op 25/11 een kortgeding van de niet onbemiddelde bewonersclub van het appartementencomplex aan het Haagse Burgemeester de Monchyplein versus de Staat der Nederlanden naar aanleiding van de entrée van de nieuwe zwaarbewaakte buuf in het gebouw.
Een ander voorbeeld: Ayaan was recentelijk aanwezig bij de opening van het academisch jaar op de Universiteit van Amsterdam. Dat viel niet bij elke daar studerende bolleboos in het putje. Getuige het debat dat maandag aanstaande door de politicologische studievereniging Macchiavelli wordt georganiseerd over een paar prangende vragen die intern als moerasgas zijn opgeweld naar aanleiding van haar komst in het gevolg van professor dr. Abram de Swaan. Leest u maar even de uitnodiging, gaan wij even stofzuigen.
Dat wordt dus even bikkelen maandag. Zal ons benieuwen of Ayaan en haar veertig dikke oortjes ook komen. En de wakkere mainstream pers.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
05 april 2017
Ayaan moet blijven