Skip to main content

Europese verkiezingen? (001)

05 mei 2019

Nederland is een speelgoedland in de Anglo-Amerikaanse omhelzing dankzij haar speciale functie van 'distributieland'. De echte problemen komen aan de oppervlakte in landen als Frankrijk, de tweede economie van de EU. Daar wordt de strijd aangegaan door en met de arbeidersklasse en de sterk verarmde middenklasse die door de rijke elite worden aangevallen in een test hoever ze kunnen gaan het volk te knechten, waarvan de resultaten vervolgens op de andere EU-staten zullen worden toegepast. Griekenland werd met succes gekneveld door het IMF en haar banken. Dat zijn de modellen die landen wachten die zich wagen te verzetten.
Het 'Europese ideaal' met haar Brusselse waterhoofd aan emolumenten (de speelgoed-parlementariƫrs ontvangen 8000 euro per maand buiten dagvergoeding en onkosten, pensioenen rijzen de pan uit) moet worden gelegitimeerd door verkiezingen. Daarom is het van het grootst mogelijke belang om niet te gaan stemmen voor de Europese verkiezingen. In Frankrijk roepen de Gele Vestjes daartoe op.
Natuurlijk was het animo voor de Europese verkiezingen nooit groot. Zelfs in ons meest dociele en Anglo-Amerikaanse land ter wereld, waar ze graag hun taal inruilen voor steenkolenengels. Omdat het Europa project nooit voorgelegd is aan de kiezer, blijft het probleem bestaan dat die kiezer een moment wakker wordt en zich realiseert waar hij ingetuind is. Met open ogen ingelopen in een muizenval. Gelukkig voor de macht werd het Referendum afgeschaft door Den Haag na een paar misrekeningen. Notabene door 'Referendum partij D' 66. Niet voor niets is het Referendum op initiatief van burgers een van de eisen van de Gele Vestjes in Frankrijk. Het zou een mogelijkheid bieden aan de bevolking om het door het kapitaal geregeerde staatsapparaat te corrigeren. Dat mag niet gebeuren.
Er kan dan ook geen andere conclusie worden getrokken dat een stem op welke partij dan ook een legitimatie is van een onderdrukkingsapparaat bedoeld om ons te knechten ten behoeve van het kapitaal. Dus: niet stemmen. Geen stem voor de comedie van Brussel. Geen stem voor de oplichters en frauduleurs. (WK)

Hans Vogel
Gek dat niemand zich ooit afvraagt waarom die lui uit de VS ons zijn komen "bevrijden" in 1945. Het ging toen dacht ik om vrijheid, democratie, en nog wat van die verheven idealen. We wachten nog steeds. Inmiddels zijn we er in veel opzichten echt niet beter aan toe: vergiftigde landbouw, bio-industrie, goedkope plasticrommel, beroerde TV, verschrikkelijke "muziek," straks 5G en verplichte vaccinaties, etc. En dat vreselijke Engels, wat is dat toch een gesel voor de mensheid.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
05 mei 2019
Europese verkiezingen?