Skip to main content

White Power

donderdag 1 december-2011
Een betere reclame voor je boek kan je niet verzinnen. In Michel van Rijn's pas verschenen thriller "Cuba Libre" speelt ene David Duke een van de sinistere hoofdrollen. En laat David nou afgelopen vrijdag in Keulen zonder al teveel ruchtbaarheid zijn gearresteerd. En zonder Buh oder Bah in een tijdelijke kruipruimte zijn gepropt. Jawohl. De voormalige Grand Wizard van de Klu Klux Klan was net in 4711 gearriveerd om een toespraakje te houden voor een universitair groepje van zo'n 100 man, dat hevig geïnteresseerd was in David's visie op de Holocaust, de immigratie van allerlei Fremdkörper in onze blanke samenleving en de rol van Joodse bankiers op het wereldgebeuren.
Met de Dönersmaak nog tegen de huig gingen de Keulse smurfen na de aankomst van Duke op Deutsche Boden direct tot actie over. Woordvoerster Sabine Leutheusser-Schnarrenberger:

"We hebben allemaal de verantwoordelijkheid om te voorkomen, dat extreem rechtse, nationalistische en anti-semitische groeperingen en netwerken zich weer verenigen".

Niet lang na zijn arrestatie werd Duke op een vliegtuig naar homebase gezet. Het was trouwens niet de eerste keer dat de aanvoerder van White Power in de USSA een Europees land werd uitgelazerd. In 2009 zetten de Tsjechen hem ook al over de grens vanwege het openlijk ontkennen van de Holocaust. Je plettert dus niet van je biechtstoel bij Duke's commentaar op het gevalletje Keulen. De Zionisten zaten erachter.
Hij heeft na zijn terugkeer meteen een proces aangespannen tegen de Duitse staat. Heeft ie wel wat poen voor nodig. Daarom heeft ie aan zijn aanhangers gevraagd om een financiële bijdrage. Dat deed ie ook eens in de jaren negentig. Later kwam uit, dat ie met een paar honderdduizend dollar aan donaties zijn speelschulden had afbetaald. Hij ging toen wel voor het luik, maar er werd door de mainstream niet al teveel ruchtbaarheid aan gegeven. Net als nu.

Klik hier om uw reactie toe te voegen