Skip to main content

Van Estoril naar Zandvoort (061)

16 februari 2017

woensdag 5 maart-2008
Blijken sommige koters die indertijd een hell of a time hebben gehad in dat vrolijke tehuis op Jersey ook nog wat dagen doorgebracht te hebben in zo'n zelfde hok op Guernsey. Daar werden ze niet elke dag gehopst door stafleden en/of buitenstaanders, maar wel voor het minste of geringste in elkaar gehengst. Nog een mazzel dus.
Verder raakte nog bekend dat kinderen uit tehuizen van elders uit het British empire van tot tot tijd onder begeleiding tripjes maakten naar Haut de la Garenne. Om voor de verandering eens bestegen en afgerost te worden door andere masters of the universe. Verandering van spijs doet eten nietwaar. En het toont meteen aan dat er in dit wereldje wel degelijk sprake is van netwerken. Iets wat altijd stijf ontkend wordt. Het gaat altijd om een of hooguit een paar stukken ongeluk die zich aan dit soort praktijken schuldig maken.
Neem bijvoorbeeld de villa in het Belgische Sint-Genesius-Rode waar koters uit tehuizen in de omgeving uitgebreid gehopst werden door geilbuiken uit de top van de Belgische samenleving. Een netwerk? Nee hoor. Neem de affaire in het Portugese kindertehuis Casa Pia, waarvan de onschuldige bewoners ook decennia lang door misselijkmakende high society figuren bestegen werden. Een netwerk? Ben je gek? En nu dit weer in Engeland, waar zelfs onbekende lijkjes worden opgegraven. Stilletjes omgekomen in de doofpot. Dezelfde doofpot waarin samen met de wortelen, de piepers en de sudderlappen de namen wegpruttelden van luitjes als Salomonson, Demmink, Fernhout, Brongersma, Wolff, De Ruiter, Heinemann, Van Roon, Van Thijn, Vrakking, Holthuis enzovoort enzovoort. Een netwerk? Natuurlijk niet. Een serieus onderzoek? Voelt u zich wel kits achter de rits? Ja? Stay in dat geval tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 februari 2017
Van Estoril naar Zandvoort