Skip to main content

De campagne tegen Corbyn

23 augustus 2018

Als Corbyn wint is Assange vrij. Als Corbyn wint is de steun van Mi5 aan 'de gematigde rebellen' en de 'Witte Helmen' in Syrië' voorbij. Als Corbyn wint is het gedaan met steun aan de agressieve Israëlische politiek van Netanyahu. Gedaan met de dreigementen Syrië of welk land dan ook te bombarderen.
Daarom is de campagne om hem van het premierschap af te houden zo meedogenloos. Uiteraard met het perspectief dat hij de (kans)armen in de moordende Engelse competitiemaatschappij tegemoet zal komen, als authentieke sociaal-democraat. Iedere cent voor de armen kost de "rijken" (natuurlijk niet: de lagere middenklasse; de rijken blijven even rijk) geld. De Atlantische rechtervleugel in Labour (denk aan Blair, Brown etc.) weet natuurlijk best dat Corbyn geen antisemiet is, zoals hardcore-"zionisten" en de Britse media beweren, maar het komt hen o zo goed uit dit te bevestigen. Omdat ze doodsbang zijn voor een Groot-Brittanie dat andere wegen inslaat (zie filmpje onderaan van dit artikel).
'The City of London', net wat u zegt. Nadat Stadhouder/koning Willem III de Nederlandse scheepsbouw naar Engeland had overgebracht en Nederland opgehouden had een leidende maritieme mogendheid te zijn, bleef Amsterdam over als Financieel Centrum. Net als Londen nu nadat WO2 de Engelse suprematie ("de scheepsbouw") naar Washington had overgebracht.
Deze 'City of London' vormt een symbiose met Wall Street en het MIC in de VS. Zeg maar: de financiers en boekhouders. Zij zullen geen verandering toelaten. Het is ook deze financiële postie in de wereld die de Brexit mogelijk heeft gemaakt. Dachten ze tenminste. Corbyn heeft zich nooit expliciet over de zaak uitgelaten. Heel verstandig zolang de bal in het speelveld van de Tories is. Laten zij het maar uitzoeken. Tot nu toe loopt het slopen van eigen gelederen in deze extreem-rechtse partij (enige kwadraten bruiner dan wat er aan engs in onze 'People's Party for Freedom and Democracy' rondloopt) gesmeerd.
De splijtzwam die voor Labour gecreëerd werd, om te verhinderen dat Corbyn premier wordt is dat hij antisemiet zou zijn. Als je voor de Palestijnen opkomt ben je antisemiet. We kennen dit spelletje van MSM. Om iedereen af te houden partij te kiezen voor humanisme en de waarden die notabene door het judaïsme aan de westerse (animistische later christelijke) wereld waren doorgegeven. Dat maakt het allemaal zo intriest. Dat een zelfverklaarde 'Joodse Staat', die zich aan zoveel misdaden heeft schuldig gemaakt, zich op Mozes baseert. Als er een god zou bestaan weten we wat zijn oordeel zou zijn. (WK)

https://youtu.be/FRPrkuRUe8w

Klik hier om uw reactie toe te voegen
23 augustus 2018