Skip to main content

Skenes vanachter de coulissen (026)

31 maart 2017

donderdag 30 maart-2006
Ja, het is een tijdje stil geweest rond de jongens van Skene, de experts in hijg- en kreunsex. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen, dat zich in het duister achter bovengenoemde coulissen geen dramatische gebeurtenissen meer hebben afgespeeld. Neem bijvoorbeeld het verrassende optreden van ene Piet Fiscus (kan ook zijn broer Gerrit zijn). Naar verluidt heeft deze blauwe beulsknecht recentelijk de boys na veel vieren, vijven en zessen verrast met een definitief aanslagje van 1,2 à 1,3 meloen euro. Daar krijg je even geen stijfje van. Vooral als de bodem van je schatkist al lang de sporen van je nagels vertoont. En ook erg: enige discussie met Piet (of Gerrit) over een eventuele reductie is volgens ingewijden ook niet meer mogelijk. Het is rapido betalen of ze komen het halen. En dat is niet neuk. Pardon, leuk.
Naar het schijnt is nu als de donder noodplan F of nog iets verder in het alfabet uit de kast getrokken om een financiële debacle in ieder geval nog wat uit te stellen. Het noodplan zou volgens insiders inhouden dat allerlei bedrijfsonderdelen en persoonlijke bezittingen als een vliegende clitoris worden overgeheveld naar vrienden en kennissen.
Nou hebben wij enige ervaring met de gebroeders Fiscus en je kan veel van ze zeggen, maar achterlijk zijn ze niet. Je hoeft trouwens geen cijfermalloot te zijn om de weg naar de Kamer van Koophandel, Kadaster en andere leutige databanken in te slaan voor een eenvoudige check van bedrijfs- en privégegevens. Het zal ons dus benieuwen of deze zandzakken het lang zullen uithouden. Mocht de dijk doorbreken krijgt u van ons meteen een noodmelding. Dus stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
31 maart 2017
Skenes vanachter de coulissen