Skip to main content

Brexit (001)

13 maart 2016

Dat is wel effe heel wat anders dan die Van der Steur. Die Michael Gove. Die steekt gewoon zijn middelvinger op tegen Cameron. En dat zien we baron Ard nog niet doen als ie premier Lachebekje tegenkomt. Gove is van mening dat het Europese Hof juridische spijkermatten op de weg heeft gelegd voor de bestrijding van fanatieke baarden in de UK. En dat het wanbeleid van Neut Juncker's junta voor de wederopstanding van het fascisme in Europa heeft gezorgd. Over dat eerste kunnen we niet veel zeggen, omdat we daar de ballen verstand van hebben. Maar wat dat laatste betreft kunnen we Cove volmondig gelijk geven. En dan hebben we 't echt niet alleen over die pikzwarte jongens die in Oekraïne de dienst uitmaken, maar bijvoorbeeld ook over de Zonen van Odin, de SS-aanbidders in de Baltische staten, de Griekse Gouden Dageraad en de bescherming die neo-nazi's in een land als Duitsland ten deel valt.
Gove kreeg trouwens steun van Boris Johnson, de burgemeester van Londen. Kwootje. Komt ie:

The far right is stronger across the continent than at any time since the 1930's because of the EU. Golden Dawn in the Greek Parliament are explicitly Hitler worshippers and that is a direct consequence of what has happened to Greece and the single currency”.

Oftewel: Jeroen Dijsselbloem en zijn geestverwanten binnen de Brusselse junta hebben volgens Boris met hun financiële verwurging van Tsipras cs. om ze in de ganzenpas te dwingen het fascistische plantje daar genoeg water gegeven om flink wortel te schieten. Heeft u ooit een Haagse bankzitter zoiets verstandigs horen zeggen? Nee, wij ook niet. En dat komt blote bene uit de koker van twee Britse conservatieven!
Gekker moet het niet worden.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
13 maart 2016