Skip to main content

Van Estoril naar Zandvoort (171)

01 juni 2015

donderdag 13 november-2014
Niet tegen te houden. De afgelopen dagen verschenen in de msm aan de overkant van het plasje steeds meer berichten over de rol van geheime smurfenorganisaties bij het koterhopsen van hoge mieters. Zowel bij het leveren van kleine kontjes als het opslaan van gegevens over de sportieve prestaties van de deelnemers. Al dan niet in the flesh. Om ze later desgewenst ermee te kunnen confronteren en ze de tango te laten dansen.
Beginjaren tachtig dreigden er wat kikkers uit de kar te springen. Of liever, er werden wat kikkers in de kar ontdekt door een paar bijdehante kamerleden, die gealarmeerd waren geraakt door verhalen van groter gegroeide kontjes. Met name de activiteiten van meneer Dickens werden door de betrokken geheimsmurfen niet erg op prijs gesteld. Maar gelukkig leverde die zijn bevindingen in bij minister Leon Brittan en als we de stories mogen geloven was die ook niet zuiver op de graat.
Nu er opnieuw een koterhopsstorm is opgestoken is het dus niet verwonderlijk dat volgens de laatste berichten de eieren van Dickens onvindbaar zijn. Erger nog, de vrees bestaat dat ze een paar jaar geleden door de shredder zijn gehaald. Trouwens, niet alleen die van Dickens. Ook de walmende rotzooi van de door Brittan's ministerie gestiekte kontjesstudiegroep PIE (Paedophile Information Exchange) schijnt voor het heikele deel hetzelfde lot te hebben ondergaan.
Leuke brug voor ezels, koeien, kamelen en ander vee naar Nederland. In dezelfde jaren waarin de Britse jolijt op dit gebied zich voltrok onder het motto “dat moet kunnen” waren ook hier een flink aantal hoge mieters voor een laissez faire, laissez passer. En zonder twijfel hebben ook hier geheimsmurfen de situatie naar hun hand gezet. Neem bijvoorbeeld PIE-lid professor Ger van Roon (figuurlijk). Die ging zelfs kontjes ophalen uit het Oostblok en was daarmee dus gefundenes Fressen voor zowel de BVD als de KGB, de Stasi en meer van dat soort draaiorgels. En neem voormalig communistisch Kamerlid Joop Wolff, die in eigen kringen “Spuistraat” werd genoemd vanwege zijn gegroepeerde hopspraktijken in een pandje aan de Amsterdamse Spuistraat. Voor zijn door de BVD geregisseerde lotgevallen verwijzen wij graag naar het artikel “Wolff in de klem” op de site van de Morgenster. Wat er met de data van Wolff bij de BVD is gebeurd? Zou een Kamerlid dat toch zijn twijfels heeft over zijn of haar parlementaire toekomst misschien eens kunnen vragen aan minister Plasterk aka de Platworm. Door de shredder? Zeer waarschijnlijk. Ach, het is allemaal al zo lang geleden. De slachtoffers? Nou ja. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 juni 2015
Van Estoril naar Zandvoort