Skip to main content

Beter ten Halbe gekeerd

13 februari 2018

Het krankzinnige verhaal dat onze minister van Buitenlandse Zaken die notabene naar uitgerekend Moskou zou vertrekken voor een onderhoud met ambtsgenoot Lavrov, ons via de voorpagina van een groot landelijk katholiekdagblad verkoopt, dat hij helemaal nooit bij Poetin in de datsja is geweest en 'Poutin wil Oekraine, Kazachstan en de Baltische staten' van horen zeggen (toenmalig Shell-topman Van der Veer die wel in de datsja was?) had, zou volgens Bartjes nog voor terugkomst uit de Russische hoofdstad tot zijn aftreden moeten leiden. Hij heeft gelogen, stelselmatig. Stel je voor dat het Washington was gebeurd.
Maar wat blijkt uit het handig gedoseerde interview met de bewindsman tijdens een tussenstop op Schiphol: premier Rutte wist dat en 'wie het moest weten'! Want het ging om een leugentje voor bestwil! 'Een Marcel Kroon-tje' voor het vaderland! De gemene plannen van Poetin die via Halbe dus toch konden worden onthuld zouden de basis worden voor de Amerikaanse politiek, na onze AIVD die de Amerikanen waarschuwden dat ze werden gehackt opnieuw het bewijs 'waar een klein land groot in kan zijn'. Iedereen zal het geloven.
Rest alleen de vraag waarom Poetin, in een datsja met een Shell-baas uitgerekend daar zijn geheime plan met de wereld zou hebben gelanceerd. Zijn Amerikaanse collega Rex Tillerson was in een recent leven de baas van Exxon, ontmoette Poetin op geregelde basis en ontving meerdere Russische onderscheidingen. Is dit voorstelbaar? De zegsman van Halbe zal onthuld worden en of het zijn ("Poetin's") woorden waren. En Halbe keert terug als aangeschoten wild. Een kersverse minister van BZ die zich al veel eerder in de voet had geschoten. (WK)

Jacques
In 2006 zat deze duivenmelker in de gemeentepolitiek. En hoogste baas van SHELL zou met deze onderknuppel van SHELL in een datsja hebben gezeten. Haha. Duivenmelker, houd je bij je duiven zou ik zeggen. Wat moet het zoontje van de zoon van een politieagent denken? Pappie moet met de mattenklopper hebben. Niet eens een leugentje uit bestwil. Zo is de gehele geschiedschrijving over de Tweede Wereldoorlog nog een veel grotere leugen. Nederlandse industrie had aan het eind van de oorlog meer machines dan aan het begin van de oorlog volgens hoogleraar Hein Klemann, Erasmus-universiteit. De industriebaronnen werkten niet voor Nederland maar voor de Duitse Wehrmacht. En wie bediende met r&d de industrie, wel dat was TNO, u weet wel die gekke ingenieurs, opgeleid aan de TH-Delft. Zij houden meer van machines dan van mensen. Ook Lou de Jong hanteerde de leugen en het verzwijgen in naam van de familie sinaasappel. Op zoek naar de r&d van de castratiemachine.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
13 februari 2018