Skip to main content

Bep en Toos in Moskou

23 mei 2015

Buuf Merkel en Franswatje Hollande zijn vandaag op visite. Bij Vlad Putin. Wat ze daar moeten?
Ze willen vrede in Oekraïne. Ze hadden daarvoor een plannetje bedacht en dat wilden ze even voorleggen aan Vlad. Voordat Barack O. het gevleugelde woord van Fucktoria Nuland in de praktijk brengt en Chocoporo en consorten voorziet van modern “defensief” wapentuig dat in staat is om bijvoorbeeld een heel ziekenhuis in een klap met de grond gelijk te maken in plaats van een wachtkamer en een bezemkast. Want voor je het weet levert Vlad dan ook moderne “defensieve” spulletjes aan de separatisten en zitten we opgescheept met een onbeheersbare schiettent. 
Nou zal Toos Hollande weinig babbels hebben. Toen hij nog aarzelde over de leverantie van een al betaald helimoederschip aan de Ruskies en ergens achter in de gang van Elysée riep dat de sancties tegen Vlad verzacht moesten worden. Meteen werd Charlie Hebdo gemillimeterd en een koshere buurtsuper de set voor een remake van “Gunfight at the O.K. Corral”. Daarna moest Toos in Parijs meehobbelen met de Plein-tot-Pleinloop. Samen met Bep Merkel en bekende atleten als Bibi, Chocoporo en Mark Damesfiets. Ter verdediging van het vrije woord of zoiets. Tel uit je winst. 
Trouwens, wat moet Bep Merkel in Moskou? Maandag zei ze nog bij een strafexpeditie in Boedapest (1) dat de sancties tegen Vlad gehandhaafd moesten blijven zolang hij zich bemoeit met de kermis in het zuidoosten van Oekraïne en de Krim bezet houdt! Jezus. Bep is zeker vergeten dat zij zich in het recente verleden heeft bemoeid met de fascistische coup in Kiev en dat Vlad zich in reactie daarop genoodzaakt zag om steun te verlenen aan de Russisch sprekende minderheid. Zoiets als de NATO in Kosovo. Maar misschien is Bep een beetje confuus geraakt bij haar laatste bezoek aan het Witte Gekkenhuis, waarvan de huidige directeur dankzij de NSA van elke zucht die ze slaakt tijdens een van de schaarse nachtelijke exercities met haar Joachim op de hoogte is. Dus wat valt er te verwachten van het bliksembezoek van Bep en Toos aan Moskou? Kein Arsch. Nul Cul.

(1) De Hongaarse premier Viktor Orban vaart in de ogen van Bep en die van Neutje Juncker en Barack O. een te vrijzinnige koers. Zie ook Meet you at Heroes Square dd. 4 december 2014. 

 
Klik hier om uw reactie toe te voegen
23 mei 2015