Skip to main content

Assange en Steele voor Intelligence Committee Huis?

24 augustus 2018

In de turbulentie van Washington DC is nu sprake van een onwaarschijnlijke ontwikkeling: dat de Intelligence Commitee van het Huis van Afgevaardigen dat 'Russiagate' onderzoekt (er bestaat daarnaast een aparte Intelligence Commitee van de Senaat die hetzelfde doet en dan natuurlijk nog 'Speciaal aanklager' Mueller met de FBI) Julian Assange, de al 6 jaar in de Equadoriaanse Ambassade te Londen gevangen gehouden Wiki-leaks voorman en David Steele, de ex-Mi5 agent die door Clinton was ingehuurd om materiaal tegen Trump te verzamelen samen wil horen over de vermeende inbraak in de surfer van het DNC die de bron is van alle beschuldigingen tegen Trump stroman van Poetin te zijn. 'Eerst zien zei Blinde Maupie', was mijn vader zaliger's favoriete gezegde en het klinkt inderdaad als fantasie. Maar het geeft aan de totale chaos waarin Deep State haar bastion DC heeft gebracht met de campagne tegen de zittende president.
De Republikeinse afgevaardigden en senatoren die in de zogenoemde 'Midterm' verkiezingen op 7 november willen worden herverkozen kozen eieren voor hun geld en zwijgen totaal over afzetting, want hun electoraat ziet niets in Russiagate. Terwijl Lindsay Graham, Gaudi etc. met de Democraten samen eerder aankondigden Trump's val na te streven.
Alleen al het starten van de procedure in DC van afzetting van Trump, de onwaarschijnlijke (de geschiedenis zit er vol mee) kampioen van alles dat zich van DC heeft afgekeerd (en dat is veel in Amerika), zal tot een complete chaos in het Zuiden en de Midwest leiden. Zoals de vorige Burgeroorlog volgens geografische lijnen ('Noordelijken' tegen de 'Zuidelijken') werd gevoerd, is ook nu in de 'herkansing' (denk aan Carlo Marx' gezegde) sprake van deze territoriale afscheidingen. Een vastgoedbaron als aanvoerder van de kleine man tegen de Bureaucratie die het land in een ijzeren greep houdt. Waar hebben we zoiets eerder gezien. Zie deze geweldige historische analyse.
Of Assange zal kunnen getuigen in Washington hangt natuurlijk van allerlei factoren af. Er zullen toch minimale garanties moeten worden gegeven. Zoals ik in 'de campagne tegen Corbyn' betoogde ligt de redding van Assange (hij is een gevange die niet wordt gelucht) in een overwinning van Labour onder Corbyn. De Tories hebben er zo'n puinhoop van gemaakt dat op een gegeven moment toch hun doek moet vallen. De 'Koude Brexit' zal ze net dat zetje geven om het loodje te leggen. Zou je zeggen.
Dat de 'Probe' van Speciaal Aanklager voor 'Russiagate' Mueller nu draait om fraude in het taxibedrijf van zijn voormalige advocaat en de in Oekraine zwart verkregen miljoenen van zijn voormalige campagneleider heeft de glans van het onderzoek nogal mat gemaakt. 'Is dit het, all the fuzz?' denkt de gemiddelde Amerikaan.
We gaan het zien op 7 november. Daar wordt beslist over Trump, zijn directe toekomst en 2020, waar Deep Stae het Witte Huis wil terugveroveren; coûte que coûte. (WK)

Wie een spoedcursus wil in de huidige verhoudingen in Huis van Afgevaardigden en Senaat (Congres) bekijke deze video van twee geweldenaren met dezelfde roots.

sybrand
Symantec confirms global #Petya ransomware attack hitting computers today (hospitals, supermarkets, banks) uses NSA's #ETERNALBLUE exploit. Arjen Kamphuis‏ @ArjenKamphuis 27 jun. 2017
Arjen Kamphuis heeft geretweet Edward Snowden
When people can't buy food for their kids, they start doing really irresponsible things... #notjustacyberthreatanymore
"I promise that I will kill everyone involved in your website. There is nowhere on this earth that you will be able to hide from me."
Just two weeks after its launch, Transparency Toolkit’s ICWatch project, which documents more than 100,000 job profiles associated with the US "intelligence community" has been rehoused at WikiLeaks due to death threats and DDoS attacks on its infrastructure.
The death threat quoted above, sent from a US intelligence analyst in Washington DC to the project on May 13, perhaps perfectly encapsulates why the US intelligence community (IC) needs to be kept under close observation.

sybrand
Gezien het aantal moorden rond Wikileaks/Assange zullen we the death-threat van US Intelligence-medewerkers verrekte serieus moeten nemen. Namen ze ook Arjen Kamphuis te grazen?
sybrand
Ik mis een paar reacties; worden die weggepoetst door de redactie?
Bijvoorbeeld over Arjen Kamphuis en de moorden/zelfmoorden rond Assange. Verder over drinkezuster Tanja van der Berg, en over de cartoon over Serena Williams. Wat zij de criteria. Niet op de vrouw/man spelen? Speculaties? Tell me.

sybrand
Dat is precies de kern van het probleem, dat zich voor de pers stelt. Zij heeft zich, door bij Baudets schertsvertoning op te draven, voor diens aandachttrekkerij laten misbruiken. Daardoor laat zij zich, net als bij Wilders, in de rol drukken waarin zij niet slechts het nieuws verslaat, maar ook het nieuws maakt. Vanuit het Forum voor Democratie is dat heel slim bekeken: voor een tweemansfractie die in de Kamer van enkele clowneske verkleedpartijen afgezien vooral uitblinkt door afwezigheid, is dat de ideale manier om aandacht te genereren.Daarmee maakt de pers ze belangrijker dan ze zijn - precies zoals ook Trump zijn verkiezingszege deels dankt aan de pers, die bij elke provocerende uitlating voor hem in de rij stond. Want hij was tenminste niet saai, maar integendeel goed voor een tv-genieke show. Dat valt niet los te zien van de commercialisering en toegenomen concurrentie tussen kranten, websites en omroepen. TRUMP ZORGDE VOOR HOGERE OMZET CIJFERS ALDUS MEDIA-TYCOON
T VON D DUNK

mikla
Meer mensen zouden moeten getuigen. Wie kan een boekje open doen over ISIS' gasaanval in wording onder fake afzender, om opnieuw de VS pretext te geven om Syrie en Assad te bombarderen.
sybrand noble
lees in dit verband ook het verhaal op nethwork.nl:

What if the Russians were from Israel?

Ik snap niet dat mijn collega's van de internationale pers dit niet oppakken. Denk aan alle kadootjes van Trump aan Israel.

P.S. Waarom is deel 2 van de RaRA story op Andere Tijden verdwenen? En: zijn die wandaden nu al verjaard?
Ik wil een film over RaRa maken, vandaar

Ik kan het zelf even niet uitzoeken want in ziekenhuis met zwaar lich letsel. Tik met 1 vinger. Straf voor journalist.Zit onder de morfine vandaar dat ik best veel wil praten. Maar dan moet er wel een vrijgeleide naar een tropisch eiland zonder uitleveringsverplichting tegenover staan. Ik denk aan een levenslang gratis verblijf incl kost en inwoning bijvoorbeeld in het resort waar Ian (ben even zijn achternaam kwijt) Fleming natuurlijk) zijn James Bond-boeken schreef.
Met mijn oude vriend, hij is denk ik 70, kan ik daar dan van een mooie levensavond genieten en de intenationale politiek bespreken.

sybrand
Steele speelde dubbel. Trump verzon met tekstschrijvers het onzin-rapport en STEELE verkocht dat aan de doos Hillary.
TRUMP MOET ZICH DOOD HEBBEN GELACHEN OVER PLASSEX-SCENE...en kon dat dan ook eenvoudig afdoen als fake.

sybrand
waarom staan er geen 20 journalisten aan mijn ziekbed,
5 regenjassen van de aivd en een regiment marechaussee?
JOURNALISTEN KLAGEN DAT DE JOURNALISTIEK DOOD IS, ZE ZIJN ZELF AL GERUIME TIJD DOOD OF COMATEUS.

sybrand
ik denk dat ik weet waarom deel 2 van de RaRa-story ontbreekt. Iemand heeft de publikatie laten verbieden door de rechter, want te herkenbaar. Ook kwam de paap er niet best af.
sybrand
De vraag is of de BVD infiltreerde in RaRa en hen gecontroleerd stoute dingetjes lieten doen. En wisten de RaRa-kopstukken dat? (periode after Makro)
Waarom werd RR zo snel weer vrijgelaten?
De BVD had een groot belang bij een echte tereur-organisatie; er stonden allerlei ontslagen voor de deur.
En wat is politie zonder Boeven? Je hebt elkaar nodig, het is een spel.
De tweede man in de RaRa-scene is nooit gepakt.
Zijn naam was in de AndereTijden-stukken weggelakt. Ik moet het toch eens proberen: opblazen en letters knippen en plakken; het is in elk geval niet Rutger van Rosenburg...
De misdaden zijn verjaard, maar de SHV kan nog 150 miljoen opeisen, daar kun je niet tegenop werken.
Dus levenslang je bek houden? Of toch dat boek schrijven?

Klik hier om uw reactie toe te voegen
24 augustus 2018