Skip to main content
  • Archivaris
  • 434

Het Einde Van...

Wie ook maar enigszins vertederd is, he, door de uitstraling van Balkenende, die van een alleszins redelijk Christenmens...
Wie ook maar enigszins medelijden met deze Haspelaar en Inslikker van zijn Zinnen, uitgesproken in de gore mist van zijn gebrek aan Oorspronkelijkheid.
Het ergste is dat vele Nederlanders en Nederlandinnen zijn Optreden als voorbeeld in het Ongerijmde navolgen en blijkbaar denken; als de Minister-President er mee wegkomt, dan kan ik ook doorgaan met Ondoordachte en Dubieuze praktijken..
Wie ook maar enigszins moet lachen om zijn vallend Debuut op een skateboard, bedenk even wat deze Sinistere kwast over ons uitgestrooid heeft aan Karma/Bloedschuld.
Al dat geloop achter die Amerikanen, die kontenlikkerij van alles en iedereen wie/wat meer macht heeft.
Aan al die "wie ook maars";
We hebben een illegale, internationaal veroordeelde aanvalsoorlog ondersteund, militair zowel als politiek. Onze centen zijn misbruikt, wij zijn mede-verantwoordelijk gemaakt voor de verschrikkelijke dood van honderden, duizenden mannen vrouwen, kinderen.
8 millioen Irakis die hun land hebben moeten ontvluchten.
Men denke maar aan de gemiddeld 3 tot 5 kinderen die mismaakt en ongelukkig, dagelijks, ter wereld komen in Faludja, Irak, waar de Amerikanen met verarmd uranium "verrijkte" munitie gebruikten.
Men denke maar even terug aan 1938, toen een zekere A. H. ook bepaalde militaire en burgerlijke veranderingen aanbracht in het toenmalige Tsjecho-Slowakije en noteer hierbij ook even dat dat God-nog-aan-toe gesanctioneerd werd door de toenmalige internationale diplomatieke en politieke elite.
Nog zo'n Einde van.
Als je zo nog 's wat namen van hedendaagse politieke kopstukken laat passeren, wat namen van het gevallen kabinet bijvoorbeeld, het blijft me verbazen, Hirsch-Ballin, een minister die met het schaamrood op zijn kaken moest vertrekken vanwege zware blunders, gemaakt in de zogenoemde IRT-affaire, de voor de Misdaad uiterst succesvolle samenwerking met drugsbendes, geruisloos en schaamteloos weer op het Pluche geslopen. Het is niet zonder bitter leedvermaak dat ik de nieuwe, demissionaire minister van Financiën aan moet horen als hij de ex-ministeriële Postzegelverzamelaar Zalm desavoueert en geschikt acht als leidinggevende voor inmiddels ons eigen ABN-Amro. Hoe heet deze schielijk naar voren geschoven demissionaire minister ook al weer? De Jager, wie?
Ja, de Jager, o ja, was deze de Jager niet zeer negatief betrokken bij een onverkwikkelijk faillissement waarbij vele schuldeisers met lege handen achterbleven?
Failliet gaan in Nederland heeft nog steeds een kwalijke, negatieve connotatie, terecht vaak, in Amerika schijnt het een nuttige, min of meer normale ervaring te zijn, min of meer noodzakelijk voor een zakenman. Hier dus ook nu.
Hoe misselijk makend is het antwoord van de AFM geweest op de kritiek die de Nederlandsche Bank uitte op het harde en terechte oordeel van diezelfde AFM over Zalm?
Welke vuile, stinkende was is er even bedreigend onder de neus van het AFM gehouden dat ze zo schielijk, verdacht snel, dat zelfde oordeel in de bak "Gisteren" gooiden?
Ach en dan Donner, over Sinister gesproken, ook deze afgetreden, schijnheilige, eindverantwoordelijke voor de gruwelijke verbrandings- en verstikkingsdood van 11 geïnterneerden ten gevolge van de Schipholbrand.
Hoe zat dat ook al weer?
Donner liet mensen opsluiten in door de brandweer NIET goedgekeurde bouwsels. Dood door schuld, Manslaughter In The Second Degree, op z'n Amerikaans, vooruit dan maar.. merkwaardig, merkwaardig, gewoon weer teruggeglibberd naar een ministerieel stekkie, na bewezen onbekwaamheid.
Nog zo'n geval, al regeert die voorlopig nog niet, Maurice de Hond, eenieder gebruikt en citeert zijn peilingen, nodigt hem uit om hem zijn nog steeds media- en mensen manipulerend verhaal te doen, alhoewel de Hond, what's in a name, een veroordeelde peilingvervalser en lasteraar is...
Bounce Back, Baby, is het motto tegenwoordig, kijk, bij schaatsen maakt het geen kloot uit wie welke baan neemt, iedereen weet dat Sven het hardste rijdt...
Pfffhhh..., ik heb blanco gestemd, mijn handen was ik in onschuld, die bestaat... Wat nagedacht, antropologisch, self-loathing, het (on) bewuste zelf-haten als oorzaak voor het vervangen van de eigen taal voor die van de dominerende ander, het veranderen van tong, in de officiele taal en in het prive gebruik... Visioenen van een zich zelf bevuilende en onderschijtende mensenmassa met een desondanks stralende glimlach op hun gezichten doemen op...
Ze roepen allemaal; UP TO DATE !
Ondertussen wachten we op het eerste Zionistisch-Fascistisch kabinet o. l. v. Geert Wilders..
Niet vergeten Geert, je hebt wel Islamitisch stem, fok- en werkvee nodig om de boel hier op gang te houden. Je industriële vriendjes, die zich snel aan je zullen komen voorstellen zullen je ook daarvan op de hoogte stellen. Ondertussen raad ik Geert aan het aardige boek "Het 25e Uur van Virgil Gheorgiu te lezen". Hopelijk weten nijvere PVDA-ers en andere linkse broederen nog wat stinkends en rottends op te diepen over onze nieuwe Leider in spe. Ik heb wel vaker voor niets gewacht..
I don't mind

D.A.B.

Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant nr 434, 9 april 2010