Skip to main content
  • Archivaris
  • 427

Wibi Soerjadi en siliconenborsten

Kop-staart botsingen veroorzaken in ons land vijf tot zeven maal meer whiplashes dan in de ons omringende landen. Muisarmen komen nagenoeg alleen voor bij werknemers.

Afspraak is afspraak geldt alleen buiten de politiek dus komt er geen onderzoek naar onze deelname aan de oorlog in Irak, geen nieuw referendum over de nieuwe EU grondwet (pardon: het nieuwe EU verdrag), geen onderzoek naar massale corruptie bij politie en justitie; geen onderzoek naar het uitblijven van rekeningrijden; en uiteraard ook geen onderzoek naar de oorzaak van het feit dat de Tweede Kamer inmiddels voor eenderde niet meer gevuld wordt met partijen maar met organisaties van proteststemmers: SP, PVV, PvdD en VVD-2.

Hoe fake en leeg wordt dit land? We geloven in burn out, the secret, ADHD, spitsstroken, allah, politici. Zie hier de oogst van de onderwijsvernieuwing van de afgelopen 20 jaar. Niet meer door kennis gehinderd laten we ons alles wijsmaken, kopen reisfolders naar verre bestemmingen en zijn erg gelukkig met de eigen grote mond, vaardigheden en zelfredzaamheid.

Lontjes worden korter, eigen belang platter en geen mens meer met de bagage om het te snappen. Vrij baan voor Wilders, Balkenende, Verdonk en andere volksmenners zoals dat hele rijtje Ayaan klonen en moslim bashers.

Zand

Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant nr 427, 5 oktober 2007