Skip to main content
  • Archivaris
  • 405

Sharia goes Talpa

Poepen. De eenvoudigste zaken kunnen bij de halbstarke hofstedelijke jongetjes en meisjes met vlasbaardjes en genaaldhakte burka's tot onmogelijke dilemma's leiden. Stel, je wijst deze samenleving af: Waar laat je het dan? De WC is onacceptabel, want aangesloten op het riool een uiting van zo niet westerse dan toch wel heidense verderfelijkheid.
Deze would-be vromen zijn net zo principieel als de griezels op de incestueuze Veluwse biblebelt. Ze blijken zelfs rioolbelasting te betalen. Een gotspe.

Een beetje principiƫle islamitische terrorist belijdt niet alleen dat hij/zij onze samenleving afwijst; hij/zij doet dat dan ook. Maar wat doen die fundamentalistische watjes? Ze spreken Nederlands, belachelijk. Ze betalen belasting, hoe komen ze erbij. Ze accepteren zelfs uitkeringen. Dat moet in de ogen van Allah een gruwel zijn.

Het is godgeklaagd, daarom een handreiking. Stop met ontvangen van uitkeringen, stop met belasting betalen, stop iedere interactie met de Nederlandse samenleving, stop met poepen in die verderfelijke riolen.
Nog een handreiking. Omdat ze onze rechtspraak afwijzen stel ik voor het strafrecht zo te wijzigen dat mensen die daar vrijwillig voor kiezen na de Nederlandse rechtspraak, die voor hen daarmee verwordt tot een ritueel voorafje, door mogen naar een waarlijk islamitische sharia rechtbank. Het spreekt dat die sharia vonnissen vervolgens uiteraard verplicht uitgevoerd worden. Kortom als de terroristische watjes principieel zijn zal het tongetjes, vingertjes, handjes, hoofdjes en stenen gaan regenen.

Technische en morele problemen? Welnee! Nederland kan bij dit geheel zijn handen in onschuld wassen en smullen. De sharia rechtbank wordt namelijk gevestigd op vrolijk in internationale wateren dobberend op Mekka gericht strafkamp. Het spreekt dat Talpa in de race zal zijn voor de TV-rechten van deze real life court soap. Een titel is er al: Zwanger van Allah. Klinkt meteen een beetje minder ranzig dan wat ons in Big Brother 5 voorgeschoteld dreigt te gaan worden.

Dat die types van gevangeniswege verstrekt voedsel tot zich nemen. Het is simpelweg niet te volgen. Je wijst een samenleving af of niet. Een beetje in Allah geloven pikt hij vast niet.

Zand

Dit artikel is verschenen in Kleintje Muurkrant nr 405, 26 augustus 2005