Skip to main content

Een kwootje. Uit het artikel Azmanisch van 23 maart 2015. Komt ie:

... Een ander idee is misschien om op te houden met het initiëren van allerlei geopolitieke cq. koloniale oorlogen in voornoemde gebieden [Afrika en het Midden-Oosten, red.] en belachelijke militaire missies naar Afbaardistan, Mali en andere bizarre buitenwijken”.

Nou de Volksfiets van vanochtend. Wat zegt VVD-fractielijder Halbe Zijlstra daar ineens allemaal in een interview over de groeiende vluchtelingenstroom? Lees, maar kijk van tevoren wel even wat er achter u ligt. Je zou bijna denken dat Halbe Kleintje Muurkrant leest. Zijn motieven mogen anders zijn, maar in de Realpolitieke praktijk komt ie aardig bij ons in de buurt. Dat we dit nog mogen meemaken.

Ander gevoelig onderwerp. In aflevering 20 van de serie “Gladiolen in Venezuela” dd. 12 oktober 2014 smeerden wij een Spaans complot op uw bakbroodje, waarin ondermeer de voormalige Spaanse premier Aznar participeerde. De man die ooit de treinaanslagen in Madrid in de Baskische bergschoenen van de ETA wilde schuiven. Een complotteur bij uitstek die Aznar met uiterst dubieuze connecties in Marbella en omgeving. Denk je, nou ja, wat kan je anders van die conservatieve hurk verwachten. Maar wat roept president Maduro een paar dagen geleden? Dat de socialistische ex-premier Felipe Gonzalez van hetzelfde laken een pak was. Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Dan verwijzen wij u graag naar dit artikel. Olé.

En nu we toch tikkies terug geven. In het artikel Immuun van 26 maart 2015 beschreven wij op onze bekende ingetogen wijze de hopsexpedities van Amerikaanse militairen en huurlingen in Colombia. Zulks in navolging van de 11 beschermengelen van Obama die aan de vooravond van een officieel bezoek van hun werkgever aan Colombia in 2012 eens stevig van bil gingen met een stel professionals (1). Zij het dat er bij het eerste geval sprake was van kleine heuvels en bij het tweede van grote. Mag je toch aannemen dat met name het ministerie van BuZa in de afgelopen jaren ernstige oekazes heeft afgescheiden over de gevaren die er kleven aan hopsen in den vreemde. Kennelijk hebben de jongens van de DEA in Colombia daar in ieder geval shit aan. Volgens een officieel rapport hebben zeven drugssmurfen meer dan eens hun pijp uitgeklopt bij dames van plezier. Op zich had dat al een veiligheidsrisico kunnen opleveren, maar het wordt nog erger als blijkt dat de aangeleverde vleeswaar is betaald door heren die Witte Neus exporteren. Komt nog bij dat drie luitjes uit de hogere echelons van de DEA ter plekke zich door diezelfde lieden lieten coifferen met poen, dure cadeaus en exclusief wapentuig. Het betrokken rapport over die misstanden is bijgezet in de volle aula van Amerikaanse overheidscuriosa. Morgen nog een paar tikkies. Stay tuned.

1 ) Zie "Valse vlag nummer 19 dd. 15 april 2012. 

 
  • Datum: .

Een kwootje om te beginnen. Uit onze eigen doos. Komt ie:

... Voor Porochoco zorgen de Oekraïnse bruinhemden zelf wel als Fucktoria Nuland en haar familie hem beu zijn”.

Bovenstaande regel was het slotakkoord van aflevering 13 van de serie “Stropdassenleed” van 15 mei jl. Nou zullen mediagelovigen die 's avonds om tien uur steevast het Huyskerkkanaal opzoeken het Maidanale koekjesmonster niet gauw haar Kiev-poedel zien kelen. Maar wat denkt u wat er gebeurt? Diezelfde dag nog pleurt Radio Free Europe/Radio Liberty dit artikel in de digitale grabbelton. En dat is geen louche radiostation in Donjetsk, Luhansk of Moskou, maar een louche radiostation in Praag dat van meet af aan (1949) door de CIA en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken wordt gedirigeerd. De reden voor die aanval? Poro doet in de ogen van de USSA waarschijnlijk te weinig aan het ausradieren van zijn oligabbers. En dan vooral de leden van dat dievengilde die nog steeds redelijke contacten onderhouden met Moskou cq. avontuurlijke Russische ondernemers. Onder wie Dmytro Firtash, die samen met Viktor Pinchuk (1) zo'n belangrijke rol heeft gespeeld bij de making of president Porochoco. Dus Poro moet afhaken, anders krijgt ie bezoek.

Dan heel wat anders. Gisteren troffen wij dit bericht aan in de niet langer paradijselijke Telegrof. Wel wat kort door de rechter bocht naar onze smaak en uiteraard helemaal niks over de duistere gladiolenkwekers achter de witte weduwe. Mocht u de goesting hebben dan raden wij u aan de pagina van 2013 op te slaan en de inhoud van de serie “Shoppen” tot u te nemen. Heel smakelijk.
En dan nog even iets over de rechtse tunnelvisionair John MacCain. Hij gaat het niet doen. O nee? Nee. Hij wordt geen lid van de Internationale Adviesraad die Mikkel Saakashvili en prez Porochoco een paar dagen geleden in de couveuse hadden gedeponeerd (2). Johnny zou best willen, maar hij kan niet om de voorschriften van de Senaat heen. Heeft u even een teiltje voor ons? Kunnen we even naar hartelust janken. Stay tuned.

(1) Zie voor Viktor aflevering 49 van de serie “Fuck dd. 23 februari 2015.
(2) Zie aflevering 13 van de serie “Stropdassenleed” dd. 15 mei 2015. 

 
  • Datum: .