Skip to main content

woensdag 13 juni-2007
Da's effe schrikken. Is Jaap de Bode koud weer teruggekeerd in onze berichtgeving of hup, daar staat meteen nòg een hele bups fantomen uit het Fecundo-tijperk aan het voeteneinde van ons matras met vette lappen. En het lijkt erop dat deze Costa Ricaanse groene geldzombies opnieuw slachtoffers hebben gemaakt. Maar een van die slachtoffers is nog alive and kicking en heeft besloten terug te knokken en een eigen website te gebruiken als houten spies. Wie van een momentje horror houdt, klikt hier even. Griezelig hè? Brrrr.

  • Datum: .

zondag 17 juni-2007
Gaan we weer. Dien je weer eens als doorgeefluik in een heikele kwestie, wat gebeurt er? Jawel. Een reactie. Van Bastiaan Koole. De man die in onze kolommen ooit furore maakte als superswiffer van de groenbusiness in Costa Rica. En blijkens zijn reactie, die helaas hier en daar wat technische feilen vertoont, is hij het weer eens goed zat. Hij schreef het volgende.
Ernstig dus. En als we het goed hebben begrepen is het koningskoppel Schorsy/Koole inmiddels ook uit elkaar. Er gebeurt wat hè, als je effe niet oplet.

  • Datum: .