Skip to main content

Waarom mag Allah weten, maar de Erdogangsters proberen al jaren om buurman Adolf Assad met een Saddammeke van de mat te vegen. Samen met de McCains en andere Amerikaanse dwaallichten. Duurde wat al te lang, dus na het klusje in Libië werden de baarden van Al-Nusra via Turkije naar Syrië gedirigeerd. Inclusief modern wapentuig en een antiek voorraadje gas. Hielp voor geen meter, want Adolf kreeg hulp van Jozef Poetin. Er moest dus uit een ander kalifaatje worden getapt en dus verscheen IS plotseling aan het firmament. Financieel zwaar gestiekt door jurken uit Qatar en Saudi-Arabië en logistiek door de Erdogangsters. Die laatsten maakten daarbij gebruik van de ouwe smokkelroutes, waarlangs verwarrende middelen en ander ongerief al decennia lang hun weg vinden naar het westen, om bij de opbloeiende illegale handel in olie, wapens en ouwe kunstuitbarstingen er nog een extra liraatje bij te verdienen. Toen Poetin eerder dit jaar besloot om zijn luchtmacht op IS af te sturen ging in Ankara logischerwijs de vlag halfstok. Weg handel. Bovendien leek buurman Adolf na vijf ronden klappen te hebben gehad ineens weer springlevend en die Kutkoerden kregen ook ineens weer babbels. Dus wat doe je dan om even te laten zien wie er de baas is? Je waarschuwt Poetin dat zijn vliegend materieel nergens het Turkse luchtruim mag binnenvliegen. Anders zwaait er wat. Iedereen nog denken, dat Erdo een emmertje raki had gehad, maar nee hoor. Hij zwaaide echt.
Gisterochtend naderden twee toestellen van de Russische luchtmacht de Turks-Syrische grens. Ze kregen meteen een paar F-zestiens van Erdo op hun lip en de betrokken Russische piloten zouden in de loop van de volgende vijf minuten tien keer zijn gewaarschuwd, dat ze op ramkoers lagen. Desondanks vlogen ze toch over een klein lappie grond dat de Turken zich ooit hadden toegeëigend. Een lappie waar je met een Su binnen 17 seconden overheen vliegt. Maar dat was toch voldoende om vanuit Ankara opdracht te geven een Russische pion van het bord te maaien. De rest weet u. Erdo kreeg niet lang daarna applaus uit Brussel. Corrie en Donnie hadden zwaar de pest erin. En in Moskou wordt nog zorgvuldig gekeken wat de volgende zet zal zijn. Desnoods onder couvert. Gelukkig schaken ze daar beter, anders zaten we nu al met de peren.

  • Datum: .

an je lang blijven wellesnietessen. Over de vraag of de Erdogangsters gelijk hadden met het neerhalen van die Russische bommenpiet. Maar de NATO en Plasje's ministerie van Oorlog waren er wel erg snel bij om de uitgang van de Turkse capo op te sieren met een heel pak veren. Haast onbegrijpelijk, want als er eentje in de wereld is die schijt heeft aan het illegaal doorklieven van andermans luchtruim dan is het diezelfde capo wel. Immers: sinds 1974 houden voornoemde gangsters het noorden van Cyprus bezet en vliegen daar zonder toestemming af en aan. Iets daarover gehoord vanuit Brussel de laatste tijd? Om maar te zwijgen over het binnendringen van het Iraakse luchtruim om de Koerden van een ladinkje bommen te voorzien. Selectief, dat gehannes met die veren? What else.
Nog een leuke binnen deze konttext: een orthodoxe Cypriotische mensenrechtenorganisatie heeft president Anistasiades erop gewezen, dat Cyprus als naaste EU-buur van Syrië een vette kans loopt onverwacht bezoek te krijgen van een pelotonnetje Issers. En omdat de NATO nog steeds meer bezig is om Assad uit zijn stoel te wurmen dan de koppensnellers uit te roeien dringt de betrokken organisatie er bij de president op aan om de Russische vloot en luchtmacht een eigen uitvalbasis op Cyprus te bezorgen. Zal zeker niet gebeuren, maar kan je nagaan hoe ze daar aan de uiterste grens van het Vierde Rijk over Brussel denken. Niet voor het eerst trouwens. Zeg bijvoorbeeld geen “Dijselbloem” als je daar op het strand de boertige Nederlander zit uit te hangen. Kon wel eens een korte vakantie worden. Of wij die Cyprioten gelijk geven? We hebben net een pakketje veren opgestuurd. Stay tuned.


 

  • Datum: .

Leest u dit even. Weet u meteen hoe het zit. Fijn hè, als je lid van de NATO bent. Geeft je zo'n veilig gevoel. Stay tuned.                                                                      

  • Datum: .

Nieuws uit België. Twee bollebozen uit Leuven hebben wetenschappelijk uitgeknobbeld dat de getorpedeerde Russische bomskiwerper niet 17 seconden boven Turks grondgebied heeft gevlogen maar 7. Als ze gelijk hebben – en waarom niet, in België heb je ook serieuze mensen – , dan komen die F-16boys van onze Turkse bondgenoot wat ons betreft in aanmerking voor opname in het Guinness Book of Records. De nieuwe knobbel toont eens temeer aan dat de Turkse top guns exact op de hoogte moeten zijn geweest van de vliegroute van de Russische flying ducks. En wie beschikte daarover aan deze kant van de demarcatielijn? De Amerikanski's. Had Poetin ze verstrekt om verkeersongelukken in het Syrische zwerk te voorkomen. Hoe logisch is het dat die hun kennis hebben doorgekabeld naar Brussel? Vrij logisch. Dus wie nou precies de capo di tutti capi in Ankara heeft ingelicht zal wel moeilijk zijn te achterhalen. En dat geldt eveneens voor het antwoord op de vraag of die toen op eigen houtje heeft besloten om te laten zien dat ie over ballen beschikt.
Hoe dit zij, achteraf heeft ie spijt. Maar ook in Turkije kijk je achteraf in de black hole van Klaartje 77. Kan je roepen dat je niet wist dat het om een Russisch vliegtuig ging, maar dan ben je te laat. Zelfs voor de maandboodschappen bij Jumbo. Bovendien is het onzin en kweek je met zo'n uitspraak eilie bij de legerleiding. En wat doen die generaals uit balorigheid? Die laten een colonne trucks aanhouden. Op weg naar Syrië met humanitaire goederen. Als je wapentuig daar tenminste ook onder rekent. Nou zit Erdogan volledig in de stress mode. Dus wat is zijn reactie op die actie? Hij heeft die generaals laten oppakken. Zitten nu in een kerker. Samen met een paar journalisten. Die schreven dat Erdo's zoon Bilal vette poen heeft verdiend aan de import van ISIS-olie en dat ie die samen met een paar handige gasten uit Israël onder de toch al belachelijke wereldprijs heeft verpatst aan klantjes in het Verre Oosten. Verder werd de benoeming van Erdo's schoonzoon tot minister van Energiezaken als suspect omschreven en was zijn dochter al eens door de mangel gehaald als de Florence Nightingale van gewonde ISIS-baarden. Zulke dingen kan je als capo niet over je kant laten gaan. Vrijheid van meningsuiting? Persvrijheid? Erdo's ass. Leuk land, dat Turkije. Kan je straks voor een koopje boeken bij Corrie en Donnie. Lekker, die lege stranden. Geen Russen meer om je heen. Sherefe. Stay tuned.


  • Datum: .