Skip to main content

woensdag 9 april-2014
Over gelul gesproken. Indertijd bewoog Tony Blair hemel en aarde om een dossier bij elkaar te grutten dat de overval op Saddammeke moest rechtvaardigen. Het werd wat dodgy, maar met de assistentie van compagnon Bush en de verzamelde westerse echoputten wist ie desondanks genoeg volk van zijn gelijk te overtuigen. Saddammeke was een gevaar voor de volksgezondheid en moest verdwijnen. Irak werd platgedemocratiseerd. Daarna kwam het nodige commentaar op gang en werd dear old Tony her en der afgeschilderd als een oorlogsmisdadiger. Saddammeke mocht dan wel een vuige dictator zijn geweest hij was geen gevaar voor onze volksgezondheid. Gisteren gaf de penvriend van Jan Peter B. een nieuwe draai aan zijn beslissing om samen met zijn compagnon als exorcist in Irak op te treden. Tony:

"Supposing you had left Saddam in place, I think it's reasonably arguable, surely, that you would have had the so-called Arab Spring come to Iraq”.

Met andere woorden, dan had je net zulke toestanden gekregen als bijvoorbeeld nu in Syrië: een soort burgeroorlog. Nou weten we niet, of Tony aan de GHB is of zwaar aan de drank, want sinds het uitdrijven van Saddammeke in 2003 is het nooit meer rustig geworden in Irak. Naar schatting zijn in die tien jaar na dato zo'n half meloen mensen gekeeld. Dus wat is de facto het verschil tussen de gebeurtenissen in Irak en Syrië? Buiten het woord “lente”. Hm? Tony? Are you there?

  • Datum: .

vrijdag 11 april-2014
In reactie op ons stukkie over Tony Blair en zijn huichelachtige achteraffie voor zijn oorlogsmisdaden in Irak kregen we dit mailtje:

"Geachte Kleintje Muurkrant redactieleden. Toevallig een paar weken geleden een lied over 't zelfde treurige topic geschreven. Hopend dat de tekst en bijpassende muziek op enige waardering uwerzijds kan stuiten. Met vriendelijke groet. Vili Ross.

De rest der uitleg in 't Engels. Maar dat lijkt me voor bright lights als jullie geen objection.
I wrote a song recently about Teflon Tony Blair. I decided to write that song as potential contribution for George Galloway's coming up documentary "The killings of Tony Blair. " I'll ad an mp 3 file with the song; "You only live for money, only for power" as annex to this mail. (...) The song lyrics are mainly based upon Tony's own quotations, thoughts,trials and tribulations, combined with what various other parties connected in one way or the other, from suffering the consequences of Blair's war criminal behavior up to working with him in the Office, had to say about Blair. I hope you can feel the helplessness, suffering, anger, fear, frustration, pain, sadness of many thousands of innocent victims, listening to this song. I hope you can see the origin of Tony Blair's selfishness, madness, viciousness, lies, betrayal, corruption, self-enrichment, manipulation. "Blair only lives for money, only for power." Greetings. Vili Ross.
"

Compleet met een nieuwe song voor deze warme lente. Zet je oren open en geniet. Well done Vili. Stay tuned.

  • Datum: .

Stel je voor dat Mengele nog leeft. En dat ie plompverloren een persconferentie belegt waarop hij verklaart dat hij graag persoonlijk wil meesprietsen bij een anti-griepcampagne onder eigenwijze Krolgangers. Dan zou de wereld te klein zijn. Maar als de Britse oorlogsmisdadiger Tony Blair verklaart, dat ie zich persoonlijk zal inzetten om de verdwaalde pro-Brexitschapen terug te leiden naar hun hok, hoor je geen ene mallemoer. Het is al een ongelooflijke gotspe dat ie na zijn misdaden in de zandbak daar rustig als een soort vredesduif en her en der waanzinnig betaalde spreekbeurten houdt voor malloten die denken dat de wereld eigenlijk één groot spaarvarken is met een gleuf op de Noordpool. Maar dat hij zich nu unverfrohren presenteert als de vertegenwoordiger van Das Reich in Londen is gewoon niet bevatten. Gelukkig krijgt die hufter ook een beetje tegenwind, die nog best kan uitgroeien naar windkracht negen. Familieleden van in Irak gesneuvelde Britse militairen hebben namelijk een tijdje geleden via crowd funding 150.000 Pond bij elkaar geveegd om een befteam in te huren dat in de nabije toekomst Tony voor de kadi moet sleuren. Na gedegen snuffelwerk in het chef-d'oeuvre van sir John Chilcot heeft het team vandeweek laten weten een sterke zaak tegen Tony te hebben. Dat bericht kreeg aan deze kant van het plasje wat minder aandacht in de speenstream. Maar wat wil je. Die is onder aanvoering van Vietnamzanger John McCain cs. druk bezig met de uitvoering van het plan-Goebbels om Vlad in Moskou te scheren. Die dacht namelijk abusievelijk, dat Kosovo net zoiets was als de Krim. Gekkie. Stay tuned.

  • Datum: .