Skip to main content

donderdag 14 maart-2013
Hoe doorzichtig kan het allemaal wezen. Eerst stuur je een zootje baarden op pad om na Libië ook Syrië een frisse lente te bezorgen. Die lente is een ander woord voor democratie. Althans voor het domme klootjesvolk in de USSA en ons eigen Vierte Reich. Wij weten wel beter.
Tot eerder vermeld domme klootjesvolk behoren ook jonge vlasbaardjes, die zaterdagavondpretjes als het in elkaar hengsten van een eenzame boerenlul op weg naar de volgende kroeg, het gangbangen van een toevallig passerende juffrouw op een fiets en/of het rammen van vuile poten wel eens willen inruilen voor een echt jihadje. Nou dat komt goed uit, in Syrië is het toevallig kermis. Haaaaaaaa, denkt een oppersmurf van de AIVD. Daar kunnen we lekker gebruik van maken en in het spoor van oud-Reichsbouwer Juncker zet ie het gas onder het spanningspannetje wat hoger. Hij toetert tegen een stelletje hijgende mainstreamers, dat die vlasbaardjes als ze van de kermis terugkomen best voor eilie achter de duinen kunnen zorgen. Gewapende eilie. En de dagvodden en de glazen tiet doen trouw hun werk.
Nou zijn wij van huis uit geen gokkers, maar als het gemor over het knijpbeleid van neo-nali Rutte en kapitaal-socialist Samsom nog wat verder zwelt is het niet denkbeeldig, dat de AIVD opnieuw een pandje huurt voor een paar naïeve vlasbaardpupillen, ze voorziet van wat fout gelabelde eitjes en ze vervolgens met veel misbaar voor het oog van dezelfde mainstreamers van een paar ijzeren manchetten voorziet en in hun pyjama een gevechtswagen inramt. Bibi Wilders ziet meteen zijn kans schoon en flikkert de sequel van Fitna het publieke domein in en wie heeft dan de gore moed nog om bij Rutte en Samsom door de brievenbus te pissen? Je kijkt wel uit. Voor je het weet hangt die oppersmurf van de AIVD een droon voor je raam. Das Reich staat voor niets. Houzee.

  • Datum: .

vrijdag 22 maart-2013
Op de veertiende van deze maand gaven we nog even commentaar op het relaas van die AIVD-smurf die in de piepzak zat over de Nederlandse vlasbaardjes die in Syrië even een adrenalinestoot aan het ophalen zijn in de gewapende strijd tegen dictator Assad cs. Vandaag heeft de Britse Nationale Smurfitie ook gas gegeven in die richting. Ook die is bang voor de jonge jihadjememaars die straks naar Engeland terugkomen als de strijd is gestreden. Het staat een beetje haaks op wat de Britse regering in haar propaganda mietert: wapens voor de “rebellen”. Inclusief dus de vlasbaardjes uit eigen land. Maar het past wel helemaal in deze tijd vol economische crisis. Als er gevaar dreigt dat Jan Boezeroen het niet meer pikt en massaal met alle andere Boezeroenen de straat opgaat om verhaal te halen, dan wordt het tijd om de strategie van de spanning uit de voorraadkast te halen. De zogenaamd opgeheven Gladiolen zorgen dan voor de rest en kieperen na een paar gewelddadig circusacts vervolgens de schuld op een onbekende groepering van linkse rakkers en/of de teruggekeerde vlasbaardjes. Zucht. Wordt u er ook zo moe van? Wij ook. Stay tuned.

  • Datum: .