woensdag 12 december-2012
Jammer, maar helaas. De Amerikaanse instantie die over patenten en octrooien gaat heeft voorlopig de uitvinding van Verizon om via de teevee uit te vogelen wat je favoriete bezigheden zoal zijn geen groen licht gegeven (1). Maar wat niet is kan nog komen. Bij Verizon ging in ieder geval nog niet de vlag halfstok.
Nou zal het ons gruwelijk benieuwen wat die patentboeren vinden van een nieuw kunststukje op het gebied van afleggen. Een paar knipperbollen op de universiteit van California hebben een chippie uitgevonden dat in je debieltje past. Als je dat gebruikt kan je bijvoorbeeld bij de buren dwars door de muur kijken. En wees eerlijk, dat opent perspectieven. Lees en fantaseer er eens lekker op los. Wat gaan we er toch op vooruit hè?

(1) Zie het artikeltje “Burn after reading” dd. 8 december 2012

  • Datum: .

donderdag 13 december-2012
Over afleggen gesproken. In een flinke reut grote steden in de USSA word je niet alleen door camera’s in de kieren gehouden. Sinds enige tijd wordt ook vastgelegd waarover je met je buurman zit te smoezen of in je debiel zit te boeren. Da’s voor de veiligheid. Dus mag je het niet hebben over een zure bom, want het woord bom staat vast en zeker op de triggerlist. En als je zo bijdehand bent om eerst uit te stappen voor je enthousiast begint te poekelen over het Amsterdamse stukje zuur, dan kan je binnenkort toch nog de sjaak wezen. Want de volstrekt uit het lood geraakte smurfen van Homeland Security hebben een aflegsysteem ontwikkeld voor lantarenpalen. Zowel video als audio. En maar een grote smoel hebben over mensenrechten in de wereld. Sta je net neuriënd tegen een paal te pissen, staat er een zwaailicht achter je. Wat een kutland.

  • Datum: .

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch