Skip to main content

zaterdag 8 januari-2011
Op 14 december vorig jaar klepperde onverwachts de gleuf bij Twitter. Het bleek een bevel te zijn van de Amerikaanse kadi Theresa Buchanan om alle tweets van luitjes die met Wikileaks te maken hadden of hadden gehad aan haar over te dragen. Binnen drie dagen en zonder de betrokkenen daarover in te lichten. Vond Twitter niet deftig. Tijdens het overleg dat daarop volgde ging Theresa door de knieƫn (figuurlijk) en gaf op 5 januari jl. Twitter toestemming om de betrokkenen op de hoogte te stellen. Maar bleef bij oorspronkelijke eis: alle tweets inleveren, anders kregen ze bij Twitter ernstige moeilijkheden. En binnen tien dagen. Haar smoes? De Wikilekkers worden verdacht van criminele activiteiten. En zo manipuleert Obomba's junta vrolijk verder bij het gitmoniseren van het internet.
Oh btw, bij de lekkers die Theresa op de korrel heeft is ook een Nederlander: Rop Gonggrijp, ooit de medeoprichter van XS4all. Lijkt een leuk varkentje voor de wasstraat van gedoogminister Bulle Bas Opstelten en zijn rechterhand, kindervriend Joris Demmink. Kom op jongens, jaag die Theresa terug in haar hok. In naam van de Partij van de Vrijheid.

  • Datum: .

dinsdag 11 januari-2011
Daar was ie weer. Peter Siebelt. De ouwe krantenverzamelaar en linkse mensenvreter. Gisteren kreeg hij in zijn lijfblad De Telegrof weer eens alle ruimte om zich stevig af te trekken over iemand die in zijn ogen een "linkse terreuractivist" is. Het ging om Rop Gonggrijp, een van de belangrijkste secondanten van Wippie Assange binnen Wikileaks. Als hacker zou Rop rond zijn twintigste in bed zijn gekropen bij de CCC. Nee, niet de naar gladiolen riekende Cellules Communistes Combattantes waar onze zuiderbuurtjes indertijd zo van hebben genoten, maar de Duitse Chaos Computer Club. Anarchisten volgens Peetje, die banden hadden met de Rote Armee Faction. Jawohl! En in 1987 binnencyberde bij de NAVO-computers. Scheisse! Daar bleef het niet bij. In 1988 zou volgens Siebeltje zijn uitgevlooid, dat die gore CCC voor de KGB werkte. Ergo, die Rop is een verkapte communistische agent of hij is het geweest!
RaRa, wat levert die onthulling op? Onze terrorisme-expert zegt het niet, maar de bal ligt wel op de penaltystip: Wikileaks is een geintje van de Russische geheime smurfenclub. En Amerika is de lul. En Nederland straks misschien ook wel. Want misschien weet Siebeltje het niet, maar Rop heeft ook samengewerkt met allerlei smurfen van eigen bodem. Bijvoorbeeld bij CRI en bij Defensie. Om het vitale computerverkeer van de overheid binnenboord te houden. Dus je mag er dioxine op innemen dat Vlad Poetin himself al jaren in onze correspondentie en geheime archieven zit te grutten. Dankzij die gozer van Gonggrijp. Goed dat we het nu weten. Bedankt hoor Peet.

  • Datum: .