zondag 2 mei-2010
Er lopen wat malloten rond op de wereld. En een daarvan is zonder enige twijfel Carlos Pascual. Da's de huidige Amerikaanse ambassadeur in Mexico. Bulkte afgelopen week iets waarvoor je normaliter wordt afgevoerd in een dwangbuis. Komt ie:

"In de Verenigde Staten hoeven we ons niet druk te maken over Cuba. Het milieu lost het probleem vanzelf op. Over 50 jaar zal Cuba onder de waterspiegel zijn verdwenen".

De in 1959 op Cuba geboren Pascual staat te boek als expert op het gebied van milieu en alternatieve energie. Kennelijk is hij de weg kwijt geraakt op de campussen van Harvard en Stanford. Carlosje kwam tot zijn paranoia tijdens een toespraak voor een in een zaaltje van een privé-universiteit bijeengeveegd clubje belangstellenden ter gelegenheid van de Green Business Expo. Op grond waarvan dit merkwaardige exemplaar benoemd is tot ambassadeur is bij ons onbekend. In ieder geval kan hij alleen al op basis hiervan tot de ernstigste gevallen gerekend worden bij het toch al beruchte gilde van Stars and Stripesambassadeurs. Maar je krijgt wat je verdient.

  • Datum: .

vrijdag 18 maart-2011
We hebben in onze kolommen al een paar keer eerder aandacht besteed aan ene Carlos Pascual. De huidige Amerikaanse ambassadeur in Mexico. Volgens ons een volstrekte malloot, maar wel een gevaarlijke. Kan zomaar een gappie van de weduwe Bruinsma zijn, want net als zij houdt hij ervan om met vriendelijk ogende NGO's wankele landen te infiltreren en vervolgens plat te democratiseren. Het doel daarvan is duidelijk. De leuke dingen in die landen overnemen, ze leeghalen en die landen vervolgens in de armen van de IMF drijven. Kolonialisme in een modern nepjasje.
Carlosje leeft momenteel in onmin met de Mexicaanse president Felipe Calderon. Die staat zeker niet bekend als tweede Hugo Chavez. Integendeel. Trouwens, anders zat ie niet op die post. Felipe is pissig geworden op Carlos, omdat via het Australische doorgeefluik diplomatieke cables van Carlos aan Billary op de markt werden gezet. Vol kritiek op Felipe's beleid op het gebied van misdaadbestrijding. Had overigens wel effect, want de president blijkt in het recente verleden de Amerikanski's toestemming te hebben gegeven om drones te gebruiken in de oorlog met de avontuurlijke ondernemers in zijn land. Maar wie houdt ervan om daartoe min of meer te worden bewogen via lullige missives van een diplomatieke gringo? Niemand. En zeker geen Mexicaanse president.
Komt nog bij dat vriend Carlos een wiprelatie heeft met Gabriela Rojas Jimenez. Een dochter van de voornaamste polletieke tegenstander van Calderon, die blote bene hetzelfde gedoogspelletje speelt met de president als Bibi Wilders met Mark Rukke. Alles bijmekaar dus geen milagro dat Felipe in de pers Washington al een paar keer hints heeft gegeven om Carlos terug te roepen. Maar in het Witte Ziekenhuis denken ze daar niet over. Daar vinden ze Carlos toppie. Dus Calderon moet uitkijken. Straks krijgt ie een drone voor zijn kanus.

  • Datum: .

zondag 20 maart-2011
Nou, valt niet tegen. Vrijdag schreven we nog dat Obomba en Billary heel content waren over Carlos Pascual, hun ambassadeur in Mexico. En dat ze er niet aan dachten om hem terug te roepen, omdat president Calderon hem een eikel vond. Wat denk je? Strijkt vriend Carlos zelf de vlag. Dat wil niet zeggen, dat we nu nooit meer iets van hem horen. Daarvoor heeft de "shock doctor" en het globalistische pikkie van infiltrantenclubs als Freedom House en National Endowment for Democracy teveel vrienden in the right places. Misschien is Libië straks een leuk plekkie voor hem.

  • Datum: .

woensdag 3 juli-2013
Elke dag krijg je wel berichten in je gleuf die te mesjogge zijn voor woorden. Maar twee op een dag is een zeldzaamheid. Vandaag is zo'n dag. Om te beginnen ontvingen wij de droeve mare dat de vader van NSA-dropout Edward Snowden ene Bruce Fein heeft ingehuurd. Om zijn zoon op een beetje fatsoenlijke manier back in the USSA te manouvreren. Bruce verdient zijn geurige matzes bij de Lichfield Group. Een befverzameling, die zichzelf op de borst ramt over haar uitstekende contacten met zowel de Amerikaanse ministeries van Justitie en Buitenlandse Zaken als de Firm in Langley. Komt nog iets bij. Bruce houdt leerzame babbels bij het American Enterprise Institute dat bijvoorbeeld ook een onderkomen heeft verschaft aan onze voormalige Somalische schoonmaakster Ayaan Hirsi Ali aka Ali Cyaankali (1) en de Amerikaanse smeerpijp Michael Ledeen (2). Daarnaast bevat de cliëntenklapper van Fein een stel binnen- en buitenlandse knoerten (3) die het vermoeden rechtvaardigt dat de bef die pappa Snowden in de arm heeft genomen geen krabber is. Vraag is wel of dit nou de aangewezen man is die Edward zonder ernstige brokken moet binnenloodsen. Je moet wel zwaar mesjogge zijn om daar in te tuinen.
Dat laatste geldt ook voor de hotemetoten die het Griekse reddingsfonds beheren. Laten die nou een paar dagen geleden Goldman Sachs en Rothschild hebben verzocht om assistentie te verlenen bij de verkoop van twee ruïneuze spaarvarkens: de Proton Bank en de Hellenic Postbank. Goldman Sachs en Rothschild!!!!! Allebei rechtstreeks verantwoordelijk voor het naar de Hades roeien van de hele Griekse samenleving. Mesjogge? Een dwangbuis is niet genoeg. Jezus. Effies naar buiten hoor. Voor een happie frisse lucht. We zijn zo terug.

(1) Zie op de site van de Morgenster het adembenemende artikel “Hoe een schoonmaakster de Somalische Jeanne d'Arc werd”.
(2) Grabbel wat moed bij elkaar, pak voor de zekerheid alvast een kalmeringsmiddel en bestijg vervolgens onze zoekmachine. Ledeen is bad news.
(3) Leest u dit even. Fein hè?

  • Datum: .

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch