Manneke Pi$ (001)

woensdag 19 maart-2014
Worden we in de zeik genomen? Wie slaat tegenswoordig nog een zootje Amerikaanse IOU's in? België! Net op het moment dat ze in Moskou en Bejing overwegen om een hele bups van dat oud papier op de markt te dumpen en gedag te zeggen tegen de dollar. Wat weten ze in Brussel, wat onze Jerommeke niet weet? Zou een of andere expert ons willen uitleggen of de schrijver van dit artikel de weg kwijt is? En waarom de Fed sjoemelt met de cijfers? Bij voorbaat.

  • Datum: .

Manneke Pi$ (002)

vrijdag 23 mei-2014
Het wordt een pietsie duidelijker. Welke mesjogge Belgische hommel de laatste maanden voor honderden miljarden dollar Amerikaanse Treasure Bonds heeft opgekocht (1). Dat was naar eigen zeggen Euroclear. Op papier een bank, in wezen een soort digitaal doorgeefluik, dat door 90 procent van de grote spaarvarkens en ander vreetvee wordt gebruikt om hun dagelijkse investeringsshit een beetje uit het zicht te houden cq. als tijdelijke opslagplaats voor aandelenpakketten en andere financiële lekkernijen. Vroeger heette het Belgische vehikel Euroclear System en werd vanaf 1968 gerund door de JP Morgan bank. Tot het in 2001 eigen pootjes kreeg.
Euroclear is dus niet de koper van die geweldige stapel waardeloze Amerikaanse Treasure Bonds. Wie dan wel? Er wordt IMF gefluisterd. Dat zou bezig zijn de USSA in een afhankelijke positie te manouvreren. Om zo in de nabije toekomst wat makkelijker een “global financial system” uit de meccanodoos te kunnen trekken. Daarbij zou Christine Lagarde's kind geassisteerd worden door de Bank of International Settlements, die al heel lang de globalistische vlag voert. Met ergens in een hoekje de swastika (2). Zulke operaties kan je niet zomaar in de openbaarheid mieteren. Daar komt maar oeverloos gezeik van. Vandaar die coming out van Euroclear. Maar daarmee is alleen maar tijd gekocht. Want iemand moet toch met de billen bloot. Desnoods Christine. Goh, dat we dit nog allemaal mogen meemaken. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 1 dd. 19 maart 2014.
(2) Zie voor meer hierover aflevering 20 van de serie “Naar de kloten” dd. 2 mei 2010.

  • Datum: .

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch